, amint megígértük, visszatértünk, és itt van, PALS! A droid DNS frissítése, amelyről néhány nappal ezelőtt beszéltünk, megkezdte az utazását. A figyelemre méltó HD-eszköz most megkapja ezt a frissítést az over-Air (OTA), amelyet először egy XDA tag és a DROD DNS tulajdonos, DRMP3Z jelentett be. 103,5 MB méretű, és néhány kritikus hibát és fejlesztést hoz be, kétségtelenül a frissítés megéri. Frissíti a DNS -t a V2.04.605.2 710RD értékre.

A Verizon meglehetősen jól utalt a változásokra és az improvizációkra, amelyek számos javulást tartalmaztak a Bluetooth -kapcsolat, az üzenetküldés, az audio minőség, a WiFi és a Hotspot Connectivity -ben, néhány grafikus improvizáció kíséretében a legújabb alkalmazásokban.

A frissítéshez kövesse a népszerű régi fúrót. Győződjön meg arról, hogy legalább 60% -os akkumulátor, korlátlan és gyors adatterv vagy stabil nagysebességű WiFi jel van. Töltse le és telepítse. Mondja el nekünk, milyen új dolgokat észlelhet a képernyőn? Remélem, hogy ez kijavította az összes jelenlegi hibát, igaz? Van valamilyen problémája ezzel a frissítéssel vagy frissítés közben? Hagyja visszajelzését erről a frissítésről.

Ha bármilyen problémája van a frissítés közben, látogasson el a Verizon Droid DNS támogatási oldalra.

neked ajánlott

Telepítse a CWM/ TWRP és a gyökér htc droid DNS -t

Hogyan lehet kinyitni a HTC Droid DNS bootloader -t

Nyissa ki a HTC Droid DNS bootloader (nem hivatalos módszer)

Olvassa el a következőt: Hogyan telepítsük az APK -t az ADB parancsok segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *