Íme, hogyan lehet felkészülni az iOS 12 frissítésre az iPhone, iPad vagy iPod Touch eszközön, amely jelenleg az iOS 11 -et futtatja a legjobb módot.

Nem az összes alábbi lépés releváns lesz az Ön számára, és egyes részek valójában sokkal fontosabbak lehetnek egyes emberek számára, mint mások, de elengedhetetlen, hogy a legjobb dolgot teljes fent lefelé nézzük az eszköz előkészítéséhez A fő firmware telepítéséhez.

Ellenőrizze az eszköz kompatibilitását

Nem telepítheti az iOS 12 -et vagy az új parancsikonok alkalmazást, ha nem kompatibilisek az eszközével. Tehát ezt szem előtt tartva, nincs értelme átélni a folyamat többi részét anélkül, hogy ezt elsősorban ellenőrizné.

iOS 12 kompatibilitás: iOS 12 kompatibilitási lista iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Parancsikon alkalmazás kompatibilitása: iOS 12 SIRI parancsikonok kompatibilitása az iPhone 6, 6 Plus, 5s számára

Ha van Apple Watch, ha van

Ha van egy Apple nézet párosul és aktív a telefonjával, akkor biztonsági másolatot szeretne készíteni, és sokkal több, mint valószínű, hogy a WatchOS 5 -et kapja meg, hogy a két platform között a legjobb kompatibilitást élvezze: Hogyan készítsen biztonsági másolatot és állítson be az Apple -t. Megtekintés [útmutató].

Frissítse az iTunes -ot

Ez általában mindig így van, és magától értetődik, de ügyeljen arra, hogy az iTunes legfrissebb verzióját futtassa. Ez garantálja a kompatibilitást az iOS 12 eszközzel.

Frissítse az összes App Store alkalmazást

Menjen az App Store -ba, és garantálja, hogy az összes alkalmazás frissül a legfrissebb verzióra. Bármely fejlesztő, aki támogatta az iOS támogatását az indító napra, garantáltan lesz.

Töltse fel az iOS -eszközt 100% -ra

Lehet, hogy ez nem teljesen elengedhetetlen, de meg kell győződnie arról, hogy elegendő töltés van -e a készüléken. Ha lehetséges, győződjön meg arról, hogy az eszközt legfeljebb 100%-ra töltik fel.

Ismerkedjen meg az iOS 12 jellemzőivel

Az egyik fantasztikus dolog az iOS vadonatúj verziójának telepítésével az eszközre valójában játszik vele, és megtudja, mi az új. Ha azonban jó összefoglalót szeretne, mire számíthat, és úgy dönt, hogy tudja, mibe jár a beszélgetéshez, akkor összefoglalót kaphat az iOS 12 funkciókról, itt: 150+ iOS 12 Rejtett funkciók az iPhone -hoz és az iPad [futó lista].

Free Up tárolást

Győződjön meg arról, hogy a lehető legtöbb tárhely van. Ez valóban csak a korlátozott helyű eszközökkel rendelkezőkre vonatkozik, de van néhány lépés, amelyen keresztül megteheted a tárolóhelyet a készülékre: 10 javaslat az iPhone-on, az iPad-en, az iPad [útmutató] -on.

Készítsen biztonsági másolatot

Ez lehet az iTunes vagy az iCloud révén, de elengedhetetlen, hogy valójában a helyén legyen. Nem valószínű, hogy bármi baj lesz az iOS 12 telepítésével, de soha nem fáj, hogy a lehető legjobban védett:

Biztonsági másolat az iCloudon keresztül

1. lépés: Indítsa el a Beállítások alkalmazást az eszközön, és menjen az iCloud> Biztonsági másolat elemre.

2. lépés: Győződjön meg arról, hogy az iCloud biztonsági mentés váltóhelye be van -e váltani a helyzetbe.

3. lépés: Érintse meg a Biztonsági másolat most opció lehetőséget.

Biztonsági másolat az iTunes -on keresztül

1. lépés: Csatlakoztassa az iOS eszközt egy PC -hez vagy Mac VIAS USB -hez. Az iTunes valószínűleg automatikusan elindul, de ha nem indítja el.

2. lépés: A Biztonsági másolat lehetőség alatt válassza ki ezt a számítógépet, és ellenőrizze, hogy a Encrypt iPhone biztonsági másolat lehetőség van -e kiválasztva.

3. lépés: A kezdethez nyomja meg a Back Up gombot.

Ellenőrizze a Jailbreak állapotát

Érdekli, hogy a készülék börtönbe kerül, és hozzáférést kap a Cydia vagy a Sileo -hoz, amikor kiadásra kerül? Ha igen, akkor maradjon egyelőre a frissítéstől. Sokkal többet ellenőrizhet az iOS 12 jailbreak helyzetéről: Jailbreak iOS 12/12.0.1 / 12.1 az iPhone -on és az iPad -en [állapotfrissítés].

Ellenőrizze a kiadási időt a régiójában

Ha meleg akar lenni az iOS 12 sarkán, és nagyon hamarosan telepítheti, amint kiadásra kerül, akkor tudnia kell, hogy mikor esik a régiójában. Tudjuk, hogy az Apple szeptember 17 -én, hétfőn 10:00 óráig indítja el az iOS 12 -et, de hogyan alakul át ez a régióba? Tudja meg, itt: iOS 12 Letöltési idő a régió helyi időzónájában.

Várja meg a frissítést a kiadásra

Most a legizgalmasabb rész, de sajnos az egyik legfontosabb. Üljön türelmesen, tekintse meg az órák visszaszámlálását, és várja meg, amíg az Apple megrázza az iOS 12 kiadását.

Élvezze, és ügyeljen arra, hogy megtalálja az összes rejtett funkciót és fejlesztést!

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *