Annak ellenére, hogy az ideges madarak lejátszása gyakorlatilag az összes új okostelefon -felhasználó átjárási rítusának tekinthető, a Maker Rovio létezése az otthoni szórakozás világában. Sokkal magasabb versenyfeltételek, mint az a rendkívül egyszerű, addiktív eredeti cím. Különböző spin-offok jöttek létre, valamint a luxus játékoktól a telefonos helyzetekig terjedő termékekkel, valamint egy ideges madarak filmjével a csővezetékben, a finn öltözék gyorsan a legsikeresebb tervezők közé tartozik a mobil térben. Manapság az üzlet felfedte az ideges madarak Go! -T, egy versenyjáték, amely Mario Kart-szerű viteldíjat hoz ezekbe a bosszantóan elbűvölő bit lényekbe. Ez december 11 -én mutatkozik be, valamint a szünet utáni összes részletet!

Dühös madarak mennek! csak a legutóbbi lesz az ideges madarak címeiben, bár a korábbi kiadásokkal ellentétben nem lesz semmiféle baromfi, valamint (szerencsére), hogy ne szedje a környezetbarát sertéseket Dobd el a készüléket a szobán. Ehelyett ideges a madarak menjenek! A versenyről szól, valamint bár rendkívül hasonló a Mario Kart és a Sonic All-Stars Racing kedvelőihez, saját különálló furcsaságokkal rendelkezik.

Az egyik dolog, amelyet meg kell jegyezni a címről, az, hogy ez egy teljesen ingyenes kiadás lesz, valamint bár ezt nagyszerű dolog a játékosok számára, sokkal több, mint sokkal több üzlet működik a Freemium modell üzemeltetésében. Ez azt jelenti, hogy az ismeretlenek, hogy bár a cím teljesen ingyenesen letölthető, a tervező továbbra is jövedelmet termel az alkalmazáson belüli vásárlások miatt, valamint bár ez önmagában nincs semmi baj. A Candy Crush Saga, úgy tűnik, hogy nincs vége annak, hogy pontosan mennyit ráznak a fogyasztó.

Ennek ellenére ideális esetben idegesítette a madarakat! Annyira szórakozást kínál, mint a korábbi ideges madarak címe, valamint a Windows Phone 8, valamint a BlackBerry 10 kiadásával, valamint az Android és az iOS impozáns megjelenésein kívül mindenkinek képesnek kell lennie erre Gyors és dühös új élmény, amikor elérhetővé válik.

Biztosan csökkentünk egy mutatót, amikor az ideges madarak mennek! Végül elkészítették a legfontosabb időre, és időközben megvizsgálhatja az alábbi szolgáltatás-hosszúságú pótkocsit.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *