bevezetett módosítások listája a Google egy ideje ugratja az Android Lollipop OTA frissítését a Nexus eszközökre, valamint azt vártuk, hogy az OTA november 3 -án jelentkezik A Lollipop frissítése november 12 -ig késik, ami azt a feltételezést eredményezte, hogy az Android 5.0 végső fejlesztése még nem stabil. A büszke Nexus egyének még mindig várták a nyalóka ízét a moduljaikon, és itt vagyunk, hogy okot adjunk számukra egy kicsit hosszabb ideig tartásukra.

Az Android 5.0 Lollipop forráskódot csak néhány nappal ezelőtt töltötték fel az AOSP -ba, valamint a Cool Android emberei már összeállították a teljes módosítások tervezői változási módosítását a KitKat és a Lollipop útján, az Ex által írt szkript testreszabott verziójával -Googler Jean-Baptiste Queru. Az 5.0.0_r2 előzetes Build Build Changelog -ot tekintve, több mint 128 680 kötelezettségvállalással (igen! Jól olvasod), nem hisszük, hogy a Google eltúlzott Lollipop az Android kezdete óta a legnagyobb frissítés.

A mellékelt módosítások csak az AOSP -ra vonatkoznak, és nem tartalmaznak semmilyen típusú módosítást bármilyen típusú védett elemben, amelyet a Google vagy bármilyen típusú hardvergyártó tartalmaz, tehát a tényleges ChangeLog sokkal nagyobb lenne. A ChangeLog inkább a molekuláris szintre esik, és betekintést nyújt minden Android KitKat-ból az Android Lollipop-ba, valamint a legtöbb tisztán technikai, valamint a kizárólag a fejlesztők számára. Ez nem korlátozza az Android egyének bármely típusát az Android Lollipop végtelen módosításaival való böngészéstől.

Az Android 5.0 ChangeLog -ot az alábbi forrás linkről tekintheti meg. Világosítson minket, ha bármilyen hasznos információt fedez fel a ChangeLog -ból az alábbi megjegyzés szakaszban.

Lásd még: Élvezze az anyagi stílusú WhatsApp -ot a WhatsAppMD -vel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *