A PNY már régóta az egyik legnépszerűbb MicroSD kártyakészítő a bolygón, és ideális, most már szilárd anyagot vehet fel. 128 GB tárhely mindössze 20,99 dollárért az Apák napja előtt. Általában ez bármi akár 60 dollárba kerülhet, bár általában a két ár között valahol értékesít.

Ez egy nagyon jó üzlet, függetlenül attól, hogy szeletelje, és úgy gondoljuk, hogy az ár körülbelül fele, akkor valószínűleg ezt a kártyát látja. Ez is a legalacsonyabb ár, amelyben láthattuk ezt a kártyát, tehát nem kétséges, hogy az üzlet hitelesítő adatait.

Vásárlás: PNY Elite-X Micro SD 128 GB, U3, V30, A1, 10. osztály az Amazon-tól: 20,99 USD | Eredeti ár: 60 USD

Legfeljebb 100 MB/s olvasási sebesség
10. osztály, U3, V30 teljesítmény 4K Ultra HD videók rögzítéséhez 4096x3072pix, valamint 60 és 120 kép / mp sebességgel
A1 (1. alkalmazás) A teljesítmény lehetővé teszi az alkalmazások számára, hogy gyorsabban futhassanak a Micro SD -kártyáról, az okostelefonon vagy a táblagép memóriáján történő megtakarítással

Természetesen rengeteg különféle módszer van egy ilyen kártya felhasználására. Mivel a 10. osztályú, U3 és V30-besorolású kártya, a legjobb a 4K-os videó felvételéhez és lejátszásához, valamint az alkalmazások és játékok gyors elindításához. Mindez mindez a legjobb, ha a kamera, a drón, a kötőjel, a telefon vagy akár a Nintendo Switch belsejében él -e. Itt elegendő tárolás van ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem fog mindig elfogyni.

Nem kételkedik a PNY minőségében ezen a piacon, és sokkal több, mint 200 vélemény, amely ezt a kártyát átlagosan négycsillagos pontszámmal adja meg, nem fogja megbánni a vásárlást. A csomag még egy ingyenes SD -kártya -adaptert is tartalmaz, amely ezt a dolgot olyan eszközökben használja, ahol ez az egyetlen elérhető nyílás. Nézzük meg Önt, számítógépeket.

Ön is szeretné megnézni:

iOS 13 BETA 1 profil letöltése ingyenes az iPados 13 -val együtt, júliusban lesz elérhető, megerősíti az Apple

iOS 13 BETA 1 OTA konfigurációs profil és iPados 13 Letöltés Még nem tett kiadás

100+ iOS 13 Rejtett funkció iPhone és iPad számára [futó lista]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 13 / iPados 13 béta -t iOS 12.3.1 / 12.4 -re

iOS 13 nyilvános béta 1 letöltési dátummal bejelentett dátummal, a MacOS 10.15 -rel együtt, TVOS 13 nyilvános béta

IOS 13, iPados kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

iOS 13 BETA 1 Töltse le az IPSW linkeket, az OTA frissítést és az iPados 13 BETA 1 iPhone -t és iPad -t

Töltse le az iOS 13 BETA 1 IPSW linkeket és telepítse az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plusz, 6s, iPad, iPod [oktatóanyag]

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Internől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *