tartásához. Rendkívül várható, hogy az Apple nemcsak a tipikus két iPhone-t fog kiadni ebben az évben, hanem három. Ha minden a terv szerint megy, akkor a 2017-es iPhone-k tartalmaznak egy 4,7 hüvelykes, 5,5 hüvelykes és 5,8 hüvelykes kialakítást, amelynek 5,8 hüvelykes kialakítása várhatóan teljesen új csúcskategóriás termék lesz, amely tartalmazza az alváz készítését. megerősített üvegből rozsdamentes acél fémkerettel.

A 4,7 hüvelykes eszköz továbbra is alumínium ötvözet alvázát fog felhasználni, a digitimes-szel beszélő upstream ellátási lánc forrásai szerint. Míg a nagyobb, 5,5 hüvelykes kialakítás stílusát még nem igazolni kell ezeknek a forrásoknak.

A források szerint: „A megerősített üveg alváz rozsdamentes acél fémkeretét a FoxConn Innovation, valamint az amerikai alapú Jabil áramkör szállítja, míg az alumínium ötvözet alvázát a Catcher Technology biztosítja.”

Ez az alváz módosítása, valamint az AMOLED képernyő várható bevonása részét képezi az 1000 dollár feletti várható kiskereskedelmi költségek okának. Néhány stílusmódosítás, amelyek várhatóan a modulba kerülnek, a belső elemek módosítását szükségessé teszi, amelyek viszont magasabb költségeket igényelnek az Apple számára a margók megőrzése érdekében.

Noha a Casetek, a Pegatron Technology fém alváz leányvállalata agresszív módon küldte a mérnöki mintákat az Apple-hez, és új termelési bázisokat hoz létre az Apple megrendeléseire való felkészüléshez, az üzlet eddig még mindig nem szerzett jelentős megrendeléseket a következő generációs iPhone-okra.

(Kép: iPhone 8 ötlet a Conceptsiphone által)

Noha a Catcher nem hajlandó ellenőrizni, hogy 2017-ben az Apple számára munkát fog végezni, az üzlet készen állt arra, hogy rámutatjon, hogy a jövedelmei a jelen évben jelentős növekedést fognak mutatni. Ennek oka nyitva maradt, bár a lehetséges Apple -szerződés a fémvázas notebook -számítógépek előállításának lendülete mellett minden bizonnyal nem károsítja a vállalat lényegét.

(Forrás: Digitimes)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

A legendás Nokia 3310 -et újraindítják az MWC 2017 -en

Új jelentés részletei 5 hüvelykes iPhone, külön vezeték nélküli töltési tartozék az iPhone 8-hoz, tovább

4,7 hüvelykes iPhone 8 az akkumulátor funkcióhoz hasonló, mint az 5,5 hüvelykes iPhone 7 Plus bemutatása

Ma vezeték nélküli töltést adhat az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus -hoz, itt van

Jailbreak iOS 10.2.1 / 10.3 az iPhone -hoz, valamint az iPad -hez [legújabb állapotfrissítés]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *