Nem az első alkalom, hogy a Verizon Galaxy S3 hivatalos Jelly Bean firmware kiszivárogtatott. November elején az Android 4.1.1 firmware -t kiszivárogtattuk az XDA tagja, az Open1Your1Eyes0, és ezúttal az Android legfrissebb verziója, azaz a Samsung 4.1.2 -es verziója, pontosan ugyanaz a srác szivárogtatta.

Abban az időben, amikor sok Galaxy S3 egyén már megkapta az Android 4.1.2 Jelly Bean frissítést, az Egyesült Államok egyéneknek a 4.1.1 -es telefonszámon kell lenniük, és a frissítés megérkezésére várnak. A Verizon legutóbbi szivárgása pozitív mutatót mutat, hogy a frissítés kiadásának rendkívül közel van, és bármikor elérheti. De ha van a Verizon Galaxy S3, és nem tudja megvárni, amíg meg nem érkezik a hivatalos firmware frissítés, akkor letöltheti a kiszivárgott ROM -ot, és most a legjobban villoghat.

Mivel ez nem hivatalos kiadás, az aktuális codallog nem áll rendelkezésre, de minden bizonnyal a Premium Suite frissítés minden funkciójából és néhány Verizon testreszabásból is áll.

Frissítés !!
A Verizon Galaxy S3 SCH-I535 hivatalos Android 4.1.2 firmware már elérhető. Most beállíthatja az OTA Update ZIP -t vagy a teljes firmware -t. Kattintson az alábbi linkre az oktatóanyag megtekintéséhez:

A Verizon Galaxy S3 SCH-I535 manuálisan frissítse a hivatalos Jelly Bean firmware-t

Annak érdekében, hogy megismerkedjen a Galaxy S3 összes tulajdonságával, meg kell néznie a cikkeket:

Testreszabási javaslatok és technikák a Galaxy S3 -hoz

Áttekintés: Android 4.1.1 Jelly Bean firmware frissítése a Galaxy S3 -hoz

Áttekintés: Android 4.1.2 Jelly Bean firmware frissítése a Galaxy S3 -hoz

Letöltések és erőforrások:

Töltse le az adatoknak való megfelelést az Ön igényeitől függően. Ha csak az Android 4.1.2 firmware -t szeretné beállítani, töltse le az első három fájlt.

Töltse le és állítsa be a Samsung USB illesztőprogramokat, ha nincs telepítve a számítógépre. Ha telepítette a Kies -t a számítógépére, akkor a követelmény nem állítja be a sofőröket, de nem emlékszik arra, hogy bezárja a Kies -t, miközben a telefont Odinon keresztül telepíti vagy gyökerezi.

Töltse le az Odin v3.07.zip -t, és húzza ki a ZIP -t az asztalra.

Töltse le a Stock VRBMA2 gyári képet bármilyen adat törlése nélkül (firmware), és mentse el az asztalon.

Ha mindkettőt meg akarja gyökerezni és kinyitni a rendszerbetöltőt, töltse le a Supersu + Unlocked Bootloader -t, és másolja a ZIP -adatokat a telefon külső SD -kártyájára (ne húzza ki a ZIP -t).

Ha a gyökérzet után a CWM Healing -ot is be szeretné állítani a telefonján, töltse le a VRBMA2 bootchain -t a ClockWorkMod Touch Healing 6.0.2.3 (Mentés az asztalon).

Ha a CWM helyreállítása helyett a TWRP gyógyulást választja, töltse le a VRBMA2 bootchain -t a TWRP Healing 2.4.1.0 (Mentés az asztalon).

Az Android 4.1.2 firmware beállításának módja:

A ROM kép beállításához a Verizon Galaxy S3 -on tartsa be az alábbi utasításokat.

Először is, tegye vagy eszközt töltsön el töltési módra, amíg az akkumulátor szintje legalább 70 %-ot nem üt.

A firmware villogása nem törli/törli a belső SD -kártyán mentett adatokat, de mindig jobb, ha az összes alapvető adatot óvintézkedésként támogatja. Készítsen biztonsági másolatot a névjegyek, a hívás, az üzenetek, az APN-ek, a könyvjelzők, a naptár, az alkalmazások és a játékok ezen biztonsági mentési alkalmazások segítségével.

Nyissa meg a telefon beállításait, és kapcsolja be az USB hibakeresési módját a Designer beállításaiból.

Kapcsolja ki a telefonját, és indítsa el letöltési módba. Pontosan itt van, hogyan kell csinálni: kapcsolja ki a telefont, nyomja meg és tartsa be a hangerőt + házat (központ

) gombok egyszerre, majd nyomja meg a Bekapcsoló gombot, amíg meg nem jelenik a képernyőn lévő nyilatkozat. Felkérjük Önt, hogy nyomja meg a Letöltési módba való belépés alapvető fontosságát. Tegye meg, hogy ilyen képernyőt lásson:

Most nyissa meg az Odin mappát, és mutassa be a programot. Ez az az idő, amikor a telefonját a számítógéphez kell csatlakoztatnia a számítógéphez, amely a hozzá tartozó USB -kábelt használja.

Várja meg, amíg Odin felismeri az eszközt, és amikor megteszi, az ID: COM port kékre fordul, és a „Hozzáadás !!” üzenetet látja az alábbi mezőben.

Ne érintse meg az Odin -ot, csak itt magyarázott. Kattintson a PDA gombra, és válassza ki a firmware -adatokat .tar.md5 kiterjesztéssel, amelyet a 3. lépésben letöltött a letöltések szakasz alatt.

Most kattintson a Begin gombra, és hagyja, hogy Odin a ROM képet a készülékhez villogja. 5-6 percig is eltarthat.

Amikor villog, látni fogja a „Pass!” Az üzenet és a telefon automatikusan újraindul. A legelső csomagtartó sokkal hosszabb időt vesz igénybe, hogy általában ne igényel pánikot.

Egészségére! Telepítette a kiszivárogtatott Android 4.1.2 firmware -t a Verizon Galaxy S3 -ra. Ha nem szereti gyökerezni az eszközt, vagy kinyitni a bootloader -t, akkor figyelmen kívül hagyhatja az oktatóanyag többi részét. Abban az esetben, ha szeretné kinyitni a rendszerbetöltőt, gyökerezik és beállítja a ClockWorkMod helyreállítást, megfelel az alábbiakban ismertetett utasításoknak.

A Bootloader gyökerezése és feloldása a Verizon Galaxy S3 -on:

Nyissa meg a telefon beállításait, és kapcsolja be az USB hibakeresési módját a Designer beállításaiból.

Másolja a „Supersu_bootloader_fixednull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *