, az Apple kiadott a szoftver új béta verzióit, amely az AirPods, az AirPods Pro, valamint az Airpods Max fejhallgatóját adja ki. Az új béta verzió hordozza az 5B5040C számot, és most már letölthető.

Az Apple elkezdte lehetővé tenni a fejlesztők számára, hogy júniusban telepítsék a szoftvert, azonban szükségük lesz egy ioS 16, egy Mac Ventura -val, valamint az Xcode 14 -rel futó iPhone -ra.

A béta firmware megragadásához, valamint a telepítéséhez pontosan az, hogyan kell ezt megtennie.

1. lépés: Az AirPods Pro béta profilját be kell telepítenünk az iPhone -ra. Ehhez jelentkezzen be az Apple Developer programjába az iPhone -on, menjen a Letöltések> További letöltések elemre, valamint válassza az AirPods / Pro / Max béta> részletek megtekintése elemre, valamint egyszerűen telepítse a profilt. Ha iPhone-ja felbukkanó riasztással kéri Önt, nyomja meg az Engedélyt. Az iPhone szintén megköveteli, hogy lépjen be a jelszóba, hogy a telepítés engedélyezhető legyen.

2. lépés: Most, a Mac-en indítsa el az Xcode-t, valamint a Beállítások> Fejlesztő menüpontot, majd az AirPods / Pro / MAX tesztelési szakaszban a Beta Firmware előtti feladás előtt. Egyszerűen fordítsa a kapcsolót az ON pozícióba, valamint az összes beállítása, hogy megkapja az új béta firmware -t az AirPods számára.

A későbbi frissítések szintén megfelelnek, amikor automatikusan megjelennek.

Jelenleg nem ismert, hogy mi újdonság ebben a konkrét frissítésben, azonban nem várjuk el, hogy ez valami különösen izgalmas lesz. Ezek a béták általában inkább a hibajavításokat és a teljesítményjavításokat tartalmazzák, nem pedig az extra funkciókat, tehát ne kerülj el túl.

Végül ez a béta természetesen mindenkinek szállít, és előfordulhat az iOS 16.1 megjelenése mellett. Ezt a frissítést a fejlesztők, valamint a nyilvános béta programban már tesztelik. Arra számíthatunk, hogy ezt a frissítést világszerte a következő hetekben kínálják.

Hasonlóképpen is szeretné megnézni:

Letöltés: iOS 16.1 Beta 4, a nyilvános indítás közelében jelent meg

Hogyan javítsuk meg a gyenge iOS 16 akkumulátor élettartamát [Útmutató]

Jailbreak iOS 16.0.2 az iPhone -on, valamint az iPad állapotfrissítés

iOS 16 kompatibilis, valamint támogatott iPhone, iPad, iPod Touch eszközök

iOS 16 Rejtett funkciók: 100+ változások Az Apple nem mondott el nekünk

Letöltés: iOS 16.0.2 OTA profilfájl, IPSW linkek megjelent

Töltse le az iOS 16 végleges IPSW linkeket, valamint telepítse az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz [oktató]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *