Steve Jobs, az Apple társalapítója, valamint a korábbi vezérigazgató, a kortárs technológiákban látott leginkább ikonikusabb termékekért, mint a korábbi vezérigazgató, a személyi cuccokat, mint a korábbi vezérigazgatót, mint Nos, mint a hasnyálmirigyrák októberi korai halála, nemcsak a saját társaságában, hanem általában a tech labdában is nagy lyukat hagyott.

Amint háztartása megpróbálja a veszteségüket kínálni, néhány különösen szívtelen és gátlástalan egyének – a MercuryNews -ban készített jelentés szerint – becsapódtak a Szilícium -völgy házába, hogy több mint 60 000 dollár értékű számítógépet, valamint egyéb kincses tárgyakat vegyen el.

A gyanúsítottakat mostantól a közelmúltbeli jogellenes cselekményért őrizetben tartják, bár nem tettek közzé információt arról, hogy a termékek valóban maguk a feladatokhoz tartoztak -e. A Santa Clara régió kerületi ügyvéd-helyettese, Tom Flattery, aki a csúcstechnológiai bűncselekmények egységének tagja, megjegyezte, hogy a Palo Altóban, a Waverley Street 2100-as blokkjában lévő feladatok házába kerültek, és a termékeket július 17-én vették vissza, ahogy És néhány héttel később, a 35 éves Kariem McFarlin -t letartóztatták a bűncselekmények miatt.

[Képhitel: Forbes]

McFarlin most börtönben van 500 000 dolláros óvadék miatt, és általában feltételezi, hogy háztartása nem volt a létesítményben abban az időben, amikor ez történt. Az az igazság, amelyet az otthon felújítás alatt tartott, az állványok azt jelentették, és különféle egyéb építési dolgok is voltak jelen, valamint a ház körül, ami valószínűleg megkönnyítette a megtörést, és ezt kissé megkönnyítette a támadónál.

Laurene Powell Jobs, a késői, fantasztikus innovátor házastársa, akkoriban nem volt a házban, azonban nem kérdés, hogy azt hitték, hogy valaki lakó- vagy kereskedelmi ingatlanával szitálva valóban rendkívül zavaró.

A Jobs az Apple díjjal volt, amikor az első, azóta a Cupertino, a kaliforniai székhelyű üzleti vállalkozás nem igazán nézett vissza. A feladatok folytatódtak, amikor a vállalat talizmánja sok generációval iPod -nal, mielőtt 2007 -ben bemutatta a forradalmi iPhone okostelefont.

A MacBook sorozat, bár még mindig fantasztikus ajánlat a Windows notebookok mögött az értékesítési egységek szempontjából, forradalmasította azt a módszert, amelyet a FLY-n keresztül számítunk, mint az iPad, amelyet 2010-ben a feladatok rendszerében adtak ki.

Ha a betegség nem volt felzárkózva a munkahelyekkel, kétségtelenül az Apple a következő irányába vezet, és Tim Cook határozottan nagyon sok tennivalója van, ha elődje sikerét követi.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *