Android SDK Platform Tools letöltését most közvetlenül a Google -ból ZIP -adatokként. Csak töltse le a legfrissebb SDK platform-eszközök ZIP-jét, beleértve az ADB-t, valamint a Fastboot Bináris fájlokat a Windowshoz, a Mac-hez, valamint az alulról, valamint kibontani. Ezután végrehajthatja az ADB és a Fastboot parancsokat az APK beállításához, az Android újraindításához a Bootloader módba, valamint a Flash Stock ROM -ba, valamint a Windows, Mac, Mac vagy Linux vagy Ubuntu Computer felhasználásával történő gyógyító képek.

Az Android SDK, valamint az Android Studio csak a tervezők számára eszközök, valamint az Android alkalmazás előrehaladására. Ha azonban csak egy majom vagy, aki a telefonját körülveszi kisebb feladatokhoz, például a rendszerindító feloldása, a villogó csomagtartó vagy a gyógyító kép vagy a teljes gyári képek alkalmanként, akkor a teljes Android SDK vagy Studio letöltése nem sokkal szükséges. Most letöltheti a legfrissebb ADB, valamint a Fastboot Tool vagy az Android SDK Platform-Tools ZIP-adatokat, a számítógép operációs rendszerétől függően.

A platformhegyek az Android SDK egyik eleme, valamint különféle eszközöket tartalmaz, például az ADB, a Fastboot, valamint a Systray. Ha valaha is szeretett volna letölteni az ADB -t, valamint a Fastboot -ot anélkül, hogy az egész Android Studio -t vagy az SDK -t letöltené, akkor a Google végül elkészítette azokat a bináris fájlokat, amelyeket hivatalosan kínálnak a Windows, a Mac, valamint a Linux számára. Ezért most letöltheti a legfrissebb ADB -t, valamint a Google Designer webhelyről.

Az új fejlesztés előtt az egyéneknek le kellett tölteniük az Android SDK-t vagy Studio-t, amely 400 MB-os-1,6 GB-os letöltés, valamint a harmadik féltől származó forrásoktól függ az ADB és a Fastboot illesztőprogramok megszerzéséhez. Ismernie kell a minimális ADB -t, valamint a Fastboot fájlt, amelyet be kell állítanunk az Android SDK platform eszközök megszerzéséhez.

Számos esetben a 3. felek letöltése olyan rosszindulatú cuccokat tartalmaz, mint a trójai. Ezenkívül a legfrissebb SDK platform eszközök beszerzéséhez szemmel kellett tartanunk az új kiadásokat. Bizonyos esetekben az ilyen végrehajtható eszközök legfrissebb verziója telepíti a keltezett ADB -t, valamint a Fastboot bináris fájlokat. Itt az ideje, hogy megszabaduljon a közvetítőktől, és a legfrissebb eszközöket közvetlenül a Google -tól szerezze be.

Olvassa el még: Pontosan hogyan lehet konfigurálni az ADB -t, valamint az USB sofőröket az Ubuntu -on

Miért töltsön le egy hatalmas csomag szemét, ha csak egy kis darabot követel? A hivatalos platformszerszámok mérete kevesebb, mint 4 MB.

Töltse le az Android SDK platform eszközöket

SDK platform eszközök a Windowshoz

platformhegyek-latest-windows.zip

ADB platform eszközök a MacOS -hoz

platformhegyek-latest-darwin.zip

SDK vagy ADB platform eszközök a Linuxhoz, valamint az Ubuntuhoz

platformhegyek-latest-linux.zip

Hasonlóképpen láthatja a hivatalos oldalt, és megnézheti a kiadási jegyzetet. Ha azt szeretné, hogy az Android telefonját, mint egy számítógépet az ADB végrehajtásához, valamint a Fastboot parancsok végrehajtásához, kérjük, ellenőrizze a témáról szóló útmutatót.

Hasznos tipp: Pontosan hogyan lehet elrejteni a gyökéret az androidon, valamint átadni a Safetynet ellenőrzését

Az ADB parancsok felhasználásához és végrehajtásához és végrehajtásához szükséges lépések

Miután letöltötte a legfrissebb SDK platform-szerszámokat.zip fájlt, csak húzza ki az asztalra. Nyissa meg a kibontott mappát, és mutasson be egy parancsablakot a „Platform-eszközök” mappában, és hajtsa végre az előnyben részesített ADB, valamint a Fastboot parancsokat.

Két módszer van a parancsablak megnyitására egy mappaablakból. A legegyszerűbb és leggyorsabb módszer a parancs vagy a CMD időszerű ablak bemutatására a Platform-Tools mappablakból, ha beírja a „CMD” -t az ablakcímsorba, és nyomja meg a Go-t a Key-be.

Indítsa el a parancsablakot a Platform-Tools mappában
Hasonlóképpen is megnyithatja a parancsot a Windows -on az alábbiak szerint. Gyorsítsa meg az egér hegyét bármilyen típusú üres területen a mappa belsejében, majd nyomja meg a Shift gomb+ jobb gombbal kattintson az egér gombra, és válassza a „Nyissa meg a Parancs ablakot itt” vagy a „Nyissa meg a PowerShell ablakot itt” (a Windows 10) opció.

Android SDK platform eszközök – Windows
A CMD ablak bemutatása után végrehajthatja az ADB vagy a Fastboot parancsokat.

Ne emlékezzen arra, hogy felhatalmazza az ADB -t, és lehetővé teszi az USB hibakeresését az Android -eszközön, amikor a kérés a kérés. Ezenkívül az ADB és a Fastboot parancsok felhasználásához is engedélyeznie kell az USB hibakeresését a készüléken.

Engedje meg az USB hibakeresését
Például, ha meg szeretné ellenőrizni az Android -eszköz és a számítógép közötti kapcsolatot, akkor kipróbálhatja a parancsot:

ADB -eszközök
„ADB eszközök” parancs
Hasonlóképpen, újraindíthatja az Android -eszközt a Bootloader módba az „ADB Reboot Bootloader” paranccsal, valamint beállíthatja az APK alkalmazást. Ne ne felejtse el, hogy ellenőrizze az ADB és a Fastboot parancsok teljes listáját.

Ne hagyja ki ezeket:

Az ADB beállítása, valamint a Windows gyorsindítása másodpercek alatt

Beállítási rendszer-szintű ADB, valamint gyorsindítás a Windows-on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *