A Huawei legfrissebb okostelefonja a Huawei Take Pleasure -ban, a sorozatban, amelyet ma korábban mutattak be, amelyet a társaság a Huawei Take Take Preate -nek nevezett. Ez az okostelefon a Huawei Take Floreate utódjaként jön létre a tavalyi évben bevezetett 6 -os örömtel. Az okostelefonról beszélve, egy ismerős él -szélső képernyővel rendelkezik, amelynek 18: 9 elemi aránya van, keskeny előlapokkal együtt.

A specifikációk szempontjából az okostelefon 5,65 hüvelykes teljes HD+ képernyővel rendelkezik, amelynek 2160 x 1080 pixeles felbontása van. Az okostelefonnak van egy Hisilicon Kirin 659 processzora, akár 4 GB RAM -mal. A Huawei 7s -ben élvezi a 32 GB -os belső tárolási képességet, amely akár 128 GB -ra is kibővíthető.

A kamera szempontjából a Huawei 7s -ben élvezi a 13MP -es fő bütyköt, egy 2MP másodlagos kamerával együtt. A készüléken egy 3000 mAh-os nem eltávolítható akkumulátor is található. Az okostelefon tartalmazza az Android 8.0 Oreo-t, valamint az EMUI 8.0-t, amely a Huawei egyedi gyártású bőrének Android készülékei.

Huawei örömet szerez a 7S tőzsdei háttérképeken

A Huawei bemutatta a jelenlegi okostelefont a Huawei Take Preate -ben a sorozatban, amelyet a Huawei -nek neveztek el a 7S -ben. Ezt az okostelefonot ma korábban vezette be, mint a vállalkozás jelenlegi okostelefonját ebben az évben a középtávú Take Take Spease-ban a vállalatból. Az okostelefon nyilatkozatát illeti, most megkaptuk a Huawei által a 7 -es örömteli örömre, valamint az alábbiakban megosztottuk velük együtt.

Az összes háttérkép mennyiségét tekintve a Huawei -ben összességében 4 készlet háttérkép található a 7 -es években, amelyeket az üzlet kötött ezen a legfrissebb okostelefonon. Ezeket a háttérképeket teljes HD+ magas színvonalú, 18: 9 elem arányban kínálják.

Az okostelefon háttérképeiről beszélve mind a 4 háttérképet csatlakoztattuk, amelyeket az alábbiakban fedeztek fel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megnézheti a háttérképeket, és letölthetjük azokat, amelyek szeretnének, ha az eszköz háttérképeként alkalmazzák őket. Ezzel együtt hasonlóan a háttérképeket a készüléken egy mappában lehet, mivel az összes háttérképet egy ZIP -adatokba csomagoltuk, amelyeket letölthetünk az alábbi letöltési linkek szakaszból.

Linkek letöltése
Huawei-hooy-7s-stock-wallpapers.zip | Tükör

Ajánlott háttérképcsomagok:

A Huawei élvezze a 7 plusz tőzsdei háttérképet

ZTE Blade A510 Stock háttérképek

Huawei Honor 7X Stock háttérképek

Lenovo P2 állomány háttérképek (Full HD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *