kínálnak. Annyira élve, mint az összes korábbi hype, valamint a pletykák, amelyek mindkét csodálatos eszközt körülvették. Egy új eszközzel együtt, ami mindig várható, egy új kiegészítő, valamint míg az, amit megmutatunk, semmi új, ez valami újjáéledése, amely már ott volt, azonban valamilyen okból levetítették. Most kaphatja meg az Apple rendkívül saját villám dokkjait az iPhone 5S -hez, valamint az iPhone 5C -t, amelyeket az Apple Store -val kínálnak.

A hivatalos dokkok kompatibilisek az iPhone 5S / 5C -vel, valamint az iPhone 5 -rel, valamint ára 29 dollár. A dokkoknak még nincs szállítási dátuma, bár a pickup dátuma szerint a biztosítás „látogasson el egy Apple kiskereskedelmi üzletbe 9/20 -tól”. A kiegészítők szintén olyan audio vonalú portot hoznak, amely lehetővé teszi a hangszórókhoz (vagy a fülhallgatóval) való csatlakozást, valamint a hangszóró telefonhívások folytatását, miközben a modul dokkolt. Mindkettő támogatja az USB -kábel -televíziók villámlását is, amelyeket nyilvánvalóan külön -külön kínálnak a dokkokból.

Meglehetősen érthető, hogy az iPhone 5 -ek, valamint az iPhone 5C -nek miért vannak külön dokkjai, az igazság miatt, hogy mindkét eszköznek eltérő hardver kialakítása van, bár kissé árnyékos, hogy az Apple miért nem választotta az univerzális villám dokkot. Lehetséges, hogy még egy reklámtechnika a gyümölcscégtől?

A dokkok divatos fehér színű opcióban kaphatók, ami kissé furcsának tűnhet, gondolkodva a szokatlan színes ízekről, amelyekben mind az iPhone 5 -ek, mind az iPhone 5C -t kínálják. Az Apple termékei ismét mindig hoztak egy specifikus terméket A kitöltés, valamint a kiváló minőségű, ami kiemelkedik, valamint hasonló helyzetet is láthatunk itt is.

Természetesen vannak harmadik ünnepi szolgáltatások, amelyeket a dédelgetett iPhone dokkolására is kínálnak, ám személyesen mindig is az eredeti, első felek hardverének rajongója voltam. Az az igazság, hogy az Apple ismét kiskereskedelme, azt jelzi, hogy az üzleti vállalkozás előnyt látott abban, hogy folytatja ezeket, valamint azt a módszert, amelyet látok, soha nem hibázhat egy vadonatúj, fényes iPhone -val, amely kényelmesen ül a saját dokkjában. asztal.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Az iPhone 5C bejelentette: Jellemzők, kiadási dátum, költség

Az Apple iPhone 5S bejelentette: Jellemzők, kiadási dátum, költségek [mindent, amit tudni kell]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *