, hacsak nem nagyon szerencsés, nagyon nagy esély van arra, hogy otthonában nincs elegendő fali aljzat. Gyakorlatilag határozottan nem ott vannak, ahol azt akarod, hogy legyenek. Ez az, ahol a dolgok, mint például a hatalmi csíkok, hasznosak, valamint ez a 24 dolláros USB-C Powerstrip Pad, az Ankerből, fantasztikus példa.

Általában ez a teljesítménycsík körülbelül 36 dollár körül, és ideális, most már néhány dollárt takaríthat meg, csak egy speciális kedvezménykód megadásával, amikor kijelentkezik. Ugyanakkor nem kell bármilyen típusú kuponot vágnia. A kód minden, amire szüksége van itt.

Vásárlás: Anker USB C Power Strip az Amazon energiaszállításával: 24,99 USD az AnkerPC7 kóddal | Eredeti ár: 36 USD

Az 5 láb hosszú hosszabbító kábel végén két hagyományos AC-aljzat fedez fel, amelyek bármihez használhatók, beleértve a standard, hülye eszközök, például a kávégépek, valamint a Withot csatlakoztatását is. A dolgok azonban sokkal érdekesebbé válnak, ha megjegyzi a két USB-A portot, valamint az egyetlen USB-C portot. Ez utóbbi kiválóan alkalmas akár 30W -os töltésre, amely a legmegfelelőbb a Nintendo kapcsoló, néhány notebook számítógép, valamint a modern tabletták feltöltéséhez. valamint az összes AC aljzatból.

Ez a kedvezménykód nagyszerű a hónap végéig, tehát amíg hamarosan vásárolnia kell, rengeteg ideje van erre. Csak ne felejtsd el!

Amíg rajta vagy, ne felejtsen el bemenni ebbe a kedvezménykódba a pénztár folyamat során. Meglepődne, hogy pontosan milyen egyszerű elfelejteni!

Hasonlóképpen is szeretné megnézni:

Jailbreak iOS 13.5.1.

A legjobb cydia repos, valamint az iOS 13.5 jailbreak unc0ver forrásai

IOS 13.5 Jailbreak csípések kompatibilis az UNC0VER 5.0.X -vel [LIST]

Jailbreak iOS 13.5 az iPhone 11 -en, Pro Max, SE, iPad Pro, sokkal többet az UNC0VER 5.0.0 használatával [oktatóanyag]

iPhone SE 2 2020 képernyővédő: Itt van a legjobb, amit ma megvásárolhat [Lista]

KODI 18.7 IPA APK LETÖLTÉS IOS 13 / iPados 13 -hoz, Android megjelent

Futtasson több 2 WhatsApp -fiók számát 1 iPhone -on, ideális módon

Letöltés: iOS 13.5.1 IPSW linkek, az OTA frissítés az iPhone -hoz, valamint az iPad -hez.

Jailbreak iOS 13.5, számítógép nélkül vagy nincs, itt van

Leminősítés iOS 13.5.1 -re a Jailbreak IOS 13.5 -re, míg az Apple még mindig aláírja a firmware -t

Apple Élvezze az EKG App Hack -t: Engedje meg kívül ránk a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *