számára egy fantasztikus új témát jelentett be a Jailbroken iPhone -okhoz, az iPodtouchfans fórumokon. Ez egy teljes felhasználói felület téma, amely utánozza az Apple legújabb eszközét, az iPad -t. Jelenleg nyilvános béta, és közel van a szabadon bocsátáshoz.

Nemrégiben kiadtam egy iPad témát, az úgynevezett “Simple iPad témát”, amelyet a Redmond Pie áttekintett. Ez a teljes iPad felhasználói felület lesz a legjobb bók ehhez a témához. Amint a fenti képernyőképekből látható, a téma a Safari, a Naptár, a Music Player, az App Store és még sok más bőrét tartalmazza.

Annyira várakozással körülvéve az Apple iPadjét, úgy tűnik, hogy az emberek éheztek, hogy bármilyen apró darabot szerezzenek belőle. A Jailbroken iPhone felhasználók megnyithatják a Cydia -t, léphetnek a Keresés fülre, írhatják be az “iPad” -t, és meglehetősen néhány különféle témát találhatnak, az iPad alapján. Mivel az iPad indítási dátuma kevesebb, mint egy hónap eltelt, az iPad felhasználói felület témájának sok figyelmet kell fordítania.

Az említett iPad felhasználói felület megragadható, ha navigál erre a linkre az iPodtouchfans fórumokon.

Ön is szeretné megnézni:

Windows 7 téma az iPhone -hoz

HTC Hero Sense UI az iPhone -on

Motorola Droid Lock képernyő témája az iPhone -hoz

Windows Phone 7 sorozat témája az iPhone -hoz

Ne felejtse el megnézni az iPhone Témák galériájából sokkal több témát.

Köveshet minket a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google és az Apple összes jelenlegi helyzetéről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *