Az Apple csak a közelmúltban vette le az új iPhone SE csomagolását, valamint az értékeléseket mindegyike egyetért azzal, hogy ez mindössze 399 dollár olcsó. Ez azonban még mindig egy csomó pénz, és ha kevesebbet szeretne költeni, ideje fordulni az Amazon megújult piacához. Csakúgy, mint az iPhone 8 felállásban is.

Jelenleg kezét kaphatja egy iPhone 8 -ra, 64 GB -os tárolással, szürke, arany vagy ezüst területén, mindössze 249 dollárral kezdve. Ez egy fantasztikus költség, és szintén megtakarítást jelent az 550 dollárért, amelyet az Amazon kijelenti, hogy korábban felajánlotta ezeket a dolgokat. Csak annyit kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy az iPhone 8 hozzáadása a kosárhoz való hozzáadása előtt ellenőrizze.

Úgy van. Nincsenek diszkontráta kódok, az oldalon nincs kedvezményes kuponok a kliphez. Csak adja hozzá a kiválasztott színét a kosárhoz, és ellenőrizze, mint bármely más típusú termék.

Vásárlás: Apple iPhone 8, 64 GB, ezüst-az AT&T/T-Mobile (megújítva) az Amazon-tól: 249 USD | Eredeti ár: 550 USD

Tehát mi az Amazon megújult termék? Örülünk, hogy megkérdezted!

A megújult termékek működnek, és újnak tűnnek. Ezeket az előzetes tulajdonban lévő termékeket nem engedélyezték, azonban az Amazon-minősített beszállítók megvizsgálták és értékelték. A doboz, valamint a kiegészítők (a fejhallgató nélkül) általános lehet. A vezeték nélküli eszközök tartalmazzák a 90 napos Amazon megújult garanciát

Mindez mindössze 249,99 dollárért? Érdemes emlékezni arra, hogy ezeket az iPhone-ket az AT&T, valamint a T-Mobile-hez zárják, tehát szükség van arra, hogy valamelyik fuvarozót kihasználja az üzlet kihasználása érdekében. Az Amazon kijelenti, hogy minden eszközt megvizsgáltak, valamint hogy nagyon kevés kozmetikai károsodással járnak. Ugyanígy kijelenti, hogy a károsodás nem lesz látható, ha a készüléket „kar hosszában tartják”.

Ez az ajánlat csak mindaddig tart, amíg a készletek és ezen az áron is teljesítenek, nem számítunk arra, hogy ez egyáltalán hosszú lesz.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

iPhone SE 2 2020 képernyővédő: Itt van a legjobb, amit ma megvásárolhat [lista]

Letöltés: iOS 13.4.5 Beta 2 IPSW linkek, OTA frissítés az iPados 13.4.5 Beta 2 kiadott együtt

KODI 18.6 IPA APK LETÖLTÉS IOS 13 / iPados 13 -ra, Android megjelent

Futtasson több 2 WhatsApp -fiók számát 1 iPhone -on, a legjobb módon, a következő

Letöltés: IOS 13.4.1 IPSW linkek, az OTA frissítése kiadott az iPados 13.4.1 -rel együtt

Jailbreak iPhone 11 Pro Max az UNC0ver 4.0.0 -val az iOS 13.3 -on

Checkra1n a Windows alternatívájához: Pontosan hogyan lehet használni a RA1NUSB -t az iOS 13.3 börtönbreakhez

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1.

Leminősítés iOS 13.4.1 -re iOS 13.3.1 -re a Checkra1n Jailbreak számára, itt van

Apple View EKG alkalmazás Hack: Engedje meg kívülünk az nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *