Az Amazon-t arra kényszerítették, hogy nyilvánosan leírja, hogy az egyik Alexa-Capable termék miként fejezte be a házastárs és a házastárs közötti privát beszélgetést és Partner, majd elküldte ezt a beszélgetést a férj alkalmazottjának.

Ha a magyarázatot hinni kell, akkor ez egy szerencsétlen események sorozatának esete, nem pedig bármi aktívan rosszindulatú vagy invazív.

A portlandi székhelyű, a Kiro 7 TV-állomással készített interjú szerint Alexa egy Amazon Echo eszközben képes volt rögzíteni a Danielle néven ismert nő és a férje közötti beszélgetést. Aztán, mintha ez a felvétel nem lenne elég rossz, a hardver a teljes magánbeszélgetést közvetlenül továbbította a Danielle férje alkalmazottjának, jelezve, hogy az egyén képes volt meghallgatni a teljes beszélgetést.

Az Amazon megerősítette, hogy ez az előfordulás valójában a TV -interjúban előírtak szerint történt, de tisztázta, hogy a probléma az Alexa tévesen azt hitte, hogy parancssorozatot hallott:

Echo felébredt egy szó miatt, amely a háttér -beszélgetésben úgy hangzott, mint „Alexa”. Ezután a későbbi beszélgetést „üzenet küldése” kérésként hallották meg. Akkor Alexa hangosan mondta: „Kinek?” Ezen a ponton a háttérbeszélgetést névként értelmezték az ügyfél kapcsolattartási listájában. Ezután Alexa hangosan megkérdezte: „[Kapcsolattartó név], igaz? Alexa ezután a háttérbeszélgetést „helyesnek” értelmezte. Annyira valószínűtlen, mint ez az eseménysorozat, értékeljük a lehetőségeket, hogy ez az eset még kevésbé valószínű legyen. ”

Tehát ez az Amazon magyarázata, amint azt a Verge -nek adták ki. Félelmetes elolvasni, hogy az Amazon nagyon tisztában van azzal, hogy mindez teljesen nem valószínű, hogy sok értelmezést lehetne tenni, hogy aktiválja ezt az eseménysorozatot. A legjobb esetben az egész esemény azt mutatja, hogy az Amazon – valamint a digitális asszisztensek más alkotóinak – még sok tennivalója van annak biztosítása érdekében, hogy az ilyen típusú események nem történjenek megismétlődik. A legrosszabb esetben kiemeli, hogy az invazív digitális asszisztensek milyen lehetnek otthonunkban, ha kétségtelenül rosszindulatú módon programoznák őket.

Mégis, ha valójában van olyan Amazon hardvere, amely az Alexát futtatja, akkor önmaga valószínűleg tudni fogja, hogy hajlamos az életre vonatkozó spontán cselekedetekre, annak alapján, amit kulcsszavaknak tekint.

(Forrás: Kiro-TV)

Ön is szeretné megnézni:

PUBG Mobile 0.7.1 BETA APK, IOS alkalmazás gurul, a Patch Notes ugratta

Élő stream WWDC 2018 Keynote Online az Androidon, Windows, iOS, Mac, Apple TV -n, itt van

Ingyenes iPhone személyes hotspot kötés jailbreak vagy ad hoc internetes megosztás nélkül: igen, most lehetséges

iOS 11.3.1 Jailbreak Project Moon videót demonstrált

Töltse le az iOS 11.4 béta 6 IPSW linkeket és az OTA frissítést [csak tesztelők]

Jailbreak iOS 11.3 / 11.3.1 / 11.2.6 az iPhone -on és az iPad -en [Állapotfrissítés]

Töltse le az iOS 11.3.1 IPSW linkeket, az OTA frissítést a harmadik féltől származó képernyőjavítási probléma javításával

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *