Az Apple néhány nappal ezelőtt bemutatta a legjobban várt iPhone X -et, és a világ még nem hagyta abba a beszédet. Noha az iPhone X meglehetősen hasonló az iPhone előző generációjához, valamint az Apple nem vezette be valójában semmilyen úttörő innovációt, az egyik dolog, amit az új iPhone X kiemelése folyamatosan kiemeli az azonosítóval.

Nyilvánvalóan egyszerűen kinyithatja a telefonját. Nagyon sok technológiát alkalmaz, mint például az infravörös lencsék, valamint a 3D -s szkennelés, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ID -vel kötött megállapodás teljesen biztonságos -e, valamint bármilyen típusú probléma nélkül működik. Az ID -vel kötött megállapodást szintén felhasználhatják az iPhone X -szel történő fizetéshez.

A világot azonban nem lenyűgözi a legújabb iPhone, és néhányuk még azt is panaszolja, hogy az iPhone X nagy része már kiemelkedő szerepet játszott az Android telefonoknál, mint például a vezeték nélküli töltés, az előlap nélküli kijelző, az AS As As As As As AS valamint még az igazolványt is. Noha ezeknek az „új” funkcióknak nagy része hardverrel kapcsolatos, az azonosítóval való üzlet csak a szoftver alkalmazás segédeszközével, valamint a fényképezőgépen kívüli további hardverekkel is működik.

Mivel azonban a legtöbb Android -telefon nem tartalmazza a fejlett hardvereket, valamint a kifejlesztett komplex algoritmusokat, mint például az iPhone X, nem számíthat arra, hogy olyan sima és biztonságos lesz, mint az azonosítóval. Valójában a telefonját akár olyasmi is fel lehet oldani, néha egy fotót használva. Reméljük azonban, hogy a tervezők valamivel dolgoznának, hogy ezt megjavítsák.

Addig nagyszerű megérteni, hogy nem kell sok dollárt költenie telefonon, hogy megtapasztalja az arcfelismerési funkciót. Most megteheti ezt az Android okostelefonján, amely az Android Marshmallow 6.0 vagy újabb futtatást futtatja, és nem is kell beállítania a 3. ünnepi alkalmazást, hogy ez működjön. Tehát nem követeli meg, hogy aggódjon a magánélet megsértése miatt.

Hogyan lehet felhasználni az arcfelismerést az Android eszközök feloldására

1. lépés:
Nyissa meg a telefonján a Beállítások alkalmazást, és lépjen a Security oldalra, majd válassza a Wise Lock lehetőséget.

Ne hagyja ki: 10 kevésbé ismert android technikát, amelyet ki kell próbálnia

Ha jelenleg jelszót vagy mintát használ a telefonján, akkor felkérést kap, hogy belemenjen, mielőtt hozzáférhet a Wise Lock opciókhoz.

Megjegyzés: A Wise Lock alapvetően egy egyszerű alternatíva a telefon feloldásához a hardver elemek, valamint a telefonon lévő érzékelők felhasználásával anélkül, hogy minden alkalommal be kellene lépnie a jelszóba vagy a mintába.

Ez a funkció ott volt az Android Marshmallow óta, azonban mivel a legtöbb telefon ujjlenyomat -érzékelővel kezdett felszabadulni, az emberek soha nem törődtek vele.

De ez továbbra is igazán hasznos olyan körülmények között, mint például a kezed vagy nedves, vagy amikor kesztyűt használ, vagy csak hektikus csinál valamit. Noha nem biztonságos, mint az ujjlenyomat -szkenner, érdemes gyors alternatívaként gondolkodni.

2. lépés:
Most érintse meg a megbízható üzletet a választással, valamint a konfigurációs folyamatba.

Ez hasonló ahhoz, amikor beállítja az ujjlenyomatait, csak ezúttal a telefon körül kell beolvasnia az arcát.

Olvassa el: Gyorsabban tegye meg a dolgokat ezekkel a 7 Android parancsikonokkal

3. lépés:
Most kattintson a Konfigurációra, valamint azután, hogy ellenőrizze, hogy a környező fényes -e, és tartsa a telefonját közel az ügylethez, valamint kattintson a Tovább gombra.

4. lépés:
Most egy kör megjelenik az elülső kamera képernyőjével.

Győződjön meg arról, hogy a teljes körben elhelyezi a teljes üzletet, hogy telefonján felismerje az arcát.

Ne rázza meg a fejét, és ne mozgassa a telefont, mivel ez hosszabb vagy kevésbé pontossá teheti a folyamatot.

5. lépés:
Miután a szkennelés befejeződött, rákattinthat a készítésre, valamint a Wise Lock funkció azonnal aktiválódik.

6. lépés:
Most kipróbálhatja a bekapcsoló gomb megnyomásával, valamint a kamera felé történő áthelyezésével. Ez az igazságtól függetlenül működik, függetlenül attól, hogy a telefonját tartja -e, vagy az asztalra helyezi -e.

Ennek a funkciónak az egyetlen hátránya, hogy nem fog pontosan működni gyenge fényviszonyok esetén, vagy néha becsapható, ha egy fotót használ.

Tehát, ha biztonságosabbnak akarja érezni magát, akkor a megbízható üzletbe léphet a választással, ha ismét, és azt, majd más szögből vagy sokkal jobb megvilágítással, az arcmegfelelő javítása érdekében beolvashatja.

A javítással való javítás a megfelelőséggel bármilyen típusú időpontban is felhasználható, például miután megtisztította a botrányát, vagy hosszú szakállral, vagy akár olyan körülmények között növekszik, amikor tipikus vagy vényköteles szemüveget használ.

Miután elkészült, megkezdheti az arcfelismerési funkció felhasználását az Android telefon feloldásához. Csak csúsztassa ki a zár képernyőt, valamint a készüléket, hogy jelszó vagy minta megadása nélkül feloldja a feloldást.

Hasonlóképpen is tetszik: Hogyan lehet eltávolítani a rendszer alkalmazásait vagy az OEM bloatware -t gyökér nélkül

Észre lehet észlelni egy nnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *