Android Launcher számára. Tetszik, vagy nem szereti, bár ez valószínűleg az okostelefonjának leginkább használt része. Általában hosszú ideig egy indítóval maradok. Az APEX Launcher -et használtam az elmúlt 3 évben (megközelítőleg), valamint a közelmúltban a Google Now Launcher -re váltottam.

Korábban megosztottam néhányat a legjobb hordozók közül az Ön igényei szerint, néhány kevésbé érthető, bár figyelemre méltó indító, valamint néhány sokkal figyelemre méltóbb, bár kevésbé érthető hordozók.

Ezúttal szeretnék változtatni egy 3D -s indítóra, amely magában foglalja a 3D interfész és a 3D animációk jóságát. Figyelemre méltó hatásokkal, valamint az interaktív 3D -s kütyüvel életre kelti a ház képernyőjét.

Ebben a cikkben megosztom gondolataimat a Radiate Launcher 3D -ről. Úgy gondolom, hogy ez valószínűleg a legjobb 3D -s indító. Úgy tűnik azonban, hogy inspirációja a TSF Shell Launcher. Hasonló típusúnak tűnik.

Hogy őszinte legyek, olyan sok funkció található a sugárzó indítóban, hogy zavaros vagyok, ahonnan kezdeni kell. Amellett, hogy figyelembe vesszük, hogy rengeteg olyan funkció van, amelyet nem tudok összeállítani mindegyikről, valamint mindegyikről, tehát csak azokat a funkciókat fogom kiemelni, amelyek szerintem alapvető fontosságú és hűvös.

Jellemzők:

Interaktív és sima egyéni felület:

Az egyes felület meglehetősen sima, és rendkívül valódinak érzi magát, figyelemre méltó animációkkal. A hordozó minden eleme 3D -t sikít. A ház képernyő oldalak között mozgás, az alkalmazásfiók ellenőrzése stb. Nagyon nagyszerűnek érzi magát a 3D shift -effektusokkal. Legalább 2 sok műszakos hatással van, amelyek közül választhat. Mivel sok animáció történik a képernyőn, azt hittem, hogy gyakran elkezdi elmaradni, vagy egy idő múlva balesetbe kerül. Ugyanakkor semmi hasonló nem történt két hetes használat során. Hasonlóképpen kissé aggódtam az akkumulátor élettartama miatt, azonban nem foglalkoztam semmilyen felesleges akkumulátorfogyasztással.

Widgets:

Összesen négy kütyü van; 3 óra, valamint 1 mappához. Ezeknek a kütyünek meglehetősen sima animációi vannak. Van egy analóg óra widget, egy digitális óra widget, valamint egy widget a digitális óra, a naptár, az időjárás, valamint az ébresztőóra kombinációja.

Gesztusok:

A Shine Launcher az összes alapvető gesztust használja, amelyet egy személy használhat. Van olyan gesztusok, mint a swipe up, lefelé, dupla csap, becsapás, csipet, stb.

Testreszabás:

Ami a testreszabást illeti, nem rendelkezik előre megtervezett témákkal, azonban különféle szempontok létrehozásával készítheti el sajátját, például betűtípusokat, ikonokat stb. Különböző típusú címkéket adhat hozzá, valamint növelheti vagy csökkentheti az ikonok méretét.

Az összes fenti függvényen kívül, amely az olvasatlan értesítési számokat, a csúszkodási menüt nyújtja, mely típusú művek, mint például a kesztyűdoboz, valamint rengeteg egyéb funkció. Kipróbálnia kell a Launcher-t, ha valami mást és szemet gyönyörködtetést próbál találni.

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *