Az Apple nyilvánvalóan megváltoztatta néhány iPhone 14 hátsó kamera szolgáltatóját a minőség felett.

Ming-Chi Kuo elemző kijelenti, hogy az Apple mintegy 10 millió kamerarészes megrendelést költözött a Genius-tól Largan-be, a problémák eredményeként.

Kuo kijelenti, hogy a kérdés az iPhone 14 hátsó lencséjével társul, amikor az elemző a Twitterbe állítja, hogy „legfrissebb felmérése azt mutatja, hogy a Genius iPhone 14 hátsó lencséje valószínűleg a bevonatok-crack minőségi problémák során tapasztalt”.

A jelentés azt állítja, hogy míg az Apple -nek intézkedéseket kellett hoznia annak biztosítása érdekében, hogy a minőség fenntartható legyen a kitöltött iPhone 14 modellekben, nem gondolják, hogy a változás befolyásolja a modulok általános rendelkezésre állását, amikor később eladásra kerülnek. év.

Kuo úgy véli, hogy „az iPhone 14 szállítmányokra gyakorolt ​​hatás majdnem figyelmen kívül hagyható, mert Largan jól tudja kitölteni az ellátási rést”.

Az Apple várhatóan négy új iPhone 14 mintát jelent be ebben az évben később, valószínűleg szeptemberben vagy annak körül. A két pro-minta várhatóan új, 48 megapixeles kamerákat fog sportolni, miközben úgy gondolják, hogy ők is az egyetlen formatervezés, amely új A16 chipet kap. A Basic iPhone 14 és az iPhone 14 Max inkább inkább ugyanazt az A15 BIONIC -ot használja, amely a legutóbbi iPhone SE mellett már az iPhone 13 sorozatot is táplálja.

Ön is szeretné megvizsgálni:

Jailbreak iOS 15.6 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

Letöltés: iOS 15.6 Final IPSW Links OTA adatok és iPados 15.6.

iOS 16 béta kompatibilis és támogatott iPhone, iPad, iPod Touch eszközök

iOS 16 Beta 4 Letöltés, Kiadás dátuma: Amikor az Apple várhatóan megveti?

iOS 16 BETA 3 Töltse le az IPSW linkeket iPhone -hoz, iPad most a fejlesztőkhöz

iOS 16 béta 3 profilfájl letöltése az OTA frissítéséről DEV -fiók nélkül, az alábbiak

Töltse le az iOS 16 BETA 3 IPSW linkeket és telepítse az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz, iPad [oktatóanyag] -re.

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *