Itt van a specifikációk összehasonlítás az Apple 2016 MacBook Pro között a Touch Bar vs Microsoft Surface Book 2 i7 -rel. Mint bármely más típusú összehasonlító hardver, ennek a két különböző gépnek is vannak előnyei és hátrányai, azonban pontosan hogyan lehet összehasonlítani, ha összerakja őket, és összehasonlítja a specifikációkat?

Ha a Microsoft második generációs felszíni könyvével kezdjük, amelyet az i7 Surface Book-nak neveztek el, akkor egy olyan laptopmal foglalkozunk, amely durván 3,5 fontot értékel, változatos méretű, attól függően Mint a Microsoft saját Windows 10 Pro futtató hajók.

Az eszköz látványos 13,5 hüvelykes PixelSense érintőképernyővel rendelkező kijelzővel szállít, összesen 10 pontos érintéssel, valamint egy 3000-es pixel felbontással, 267 pixel / hüvelyk. Teljesítmény szempontjából a Surface Pro-t egy hatodik generációs Intel Core i5 vagy i7 táplálja, a választott specifikációtól függően, valamint 8 vagy 16 GB RAM-mal eltűnhet.

Amikor az Apple 2016-os MacBook Pro-jára gondol, amelyet a mai „Hello Bome” rendezvényen mutattak ki, akár 13, akár 15 hüvelykes kialakítást kap, amely mindössze 13,9 mm vastag, valamint a képernyőtől függően csak 3 vagy 4 font súlyokat kap, a képernyőn Méret kiválasztva. Ez a MacBook természetesen előre telepítve van az Apple MacOS Sierra-jával, valamint az Intel hatodik generációs négymagos I5 vagy i7-es magja, amely ismét a választott változaton alapul. A MacBook Pro szintén az Apple vadonatúj érintőképességű retina képernyőjén található az elsődleges billentyűzet felett, összesen integrált érintőképességű azonosítóval, valamint védett enklávával, amelyet a bekapcsológombba ágyaznak be. A 13 hüvelykes belépő szintű modell azonban nem csomagolja ezeket az új finomságokat.

A Ports Wise, a Microsoft Surface Book i7 két USB 3.0 portot kínál, teljes méretű SD-kártyaolvasóval. Hasonlóképpen van egy felszíni csatlakozás, a fejhallgató -csatlakozó és a kis displayport. Az Apple viszont lefelé haladt, hogy négy privát Thunderbolt 3 portot integráljon az USB-C csatlakozóval, amelyet felhasználhatunk a Power, a Thunderbolt, az USB, a DisplayPort, a HDMI vagy a VGA-hoz. A 13 hüvelykes alaptervezésnél azonban csak 2-et kap a Thunderbolt 3 portokból, azonban hasonló funkciókkal.

Az Apple MacBook Pro a Touch Bar-val, valamint a Touch ID-vel a 13 hüvelykes kialakítás 1799 dollárjától, valamint a 16 GB-os RAM-nál, valamint az 1 TB SSD modellnél, vagy 2,399 dollárért is eljut a 15 hüvelykes formatervezéshez. Ami 4 299 dollárt eredményez a 16 GB -os RAM, 2 TB SSD, valamint a Radeon Pro 460 4 GB -os memóriával. Bár a 2016 -os Touch Bar, valamint a Touch ID nélküli tervezés 1499 USD -tól kezdődik. Az összes mintát két kivitelben kínálják, a szürke és az ezüst területén.

A Microsoft 13,5 hüvelykes Surface I7 könyve viszont 1349 dollárról indul, és 3199 dollárt keres a csúcskategóriás modellnél.

Nézze meg az alábbi notebookok átfogó specifikációs lapját:

Az Apple MacBook Pro (2016) érintőképességű, valamint a Touch ID-13 hüvelyk és 15 hüvelyk

A Microsoft Surface Book 2 i7

Szóval, melyiket választaná inkább? Zaj az alábbi megjegyzésekben.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

2016 MacBook Pro specifikációk, Price, kiadási dátum, bejelentett, itt vannak a részletek

2016 MacBook Pro: 13 hüvelykes vs 15, Touch Bar / ID vs tervezés nélkül [specifikációk összehasonlítás]

Hogyan működik a MacBook Pro Touch Bar funkció, valamint azt, amit befejezhet vele

2016 MacBook Pro vs 2015 MacBook Pro vs MacBook Air Vásárlói Útmutató

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *