Az első állítólagos 4 hüvelykes iPhone 6C fotók kiszivárogtak. Pletykák voltak arról, hogy a 4 hüvelykes iPhone az interneten megy körül, mert az iPhone 6 és 6 Plus elindítása után, de az utóbbi időben az eszköz létezése a legjobb esetben vázlatos volt. Úgy tűnik azonban, hogy az új fotók másképp javasolják, tehát menjen tovább az ugráshoz, hogy még többet kapjon a hírről.

Amikor azt gondoltuk, hogy az Apple 4 hüvelykes iPhone nem sokkal több, mint puszta fantázia, úgy tűnik, hogy a jelentések kiugrnak ránk, és néhány forrás nagyon magabiztos volt egy ilyen eszköz létezésében, amelyet-amint azt egy korábbi idézett, A jelentést a női felhasználókra célozzák meg, és az Apple kísérlete arra, hogy még nagyobb részesedést szerezzen az okostelefon -piacon, azáltal, hogy méretváltozatot kínál az okostelefon -felállásban.

Egy online alkatrész -kiskereskedő nemrég publikált fényképeket arról, hogy mi az iPhone 5C háznak, de néhány csípéssel a tervezésben, és a forrás azt is sugallja, hogy a ház a pletykált iPhone 6C tényezője. Az új, 4 hüvelykes iPhone nyilvánvalóan megőrzi a polikarbonáttestet és az édességek színeket, ugyanolyan formával, de a LED-es flash kivágása most ovális, ami azt sugallja, hogy egy kettős hangú LED-es vaku érkezik-mint az iPhone-on található. 6, 6 plusz és 5s. A másik jelentős változás a burkolat alján található, amely most több hangszóró grill lyukát sportol, ellentétben az iPhone 5C -n található egyetlen sorral.

A korábban kiszivárgott jelentések szerint az iPhone 6C valószínűleg néhány csúcskategóriás specifikációt fog sportolni, beleértve a neves Touch ID ujjlenyomat-érzékelőt, az NFC chipet az Apple Pay támogatására és a továbbfejlesztett kamerát. Arra gondolunk, hogy az iPhone 6C tartalmazhat egy új A9 processzort, de mivel az iPhone 6 és 6 Plus egy A8 chipet futtat, nem valószínű, hogy az Apple a legkeresettebb modelljeit a mai napig ellensúlyozza, de gyorsabban, de gyorsabban, de gyorsabban, de gyorsabban, de gyorsabban. előadó. Az iPhone 5C -nek megítélve, akkor nagyon valószínű, hogy az iPhone 6C egy műanyag testben újracsomagolt iPhone 5S lesz.

Ami az éppen látott képeket illeti, azt javasoljuk, hogy vegye be ezt a hírt egy csipet sóval, mivel nagyon könnyű fúrni néhány szép lyukat egy iPhone 5C burkolatba, és az eredmény még inkább csiszolható. A képszerkesztő jó felhasználásával.

Van egy olyan érzésünk, hogy sokkal többet fogunk látni ezekből a szivárgásokból, amikor szeptember közeledik.

(VIA: Novereelse.fr [Google Translate])

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *