kínálja, amikor az alkalmazásokról-még a hatalmasokról is-tisztességes, hogy kijelenti, hogy a Microsoft Windows Phone platformja általában elmarad. Például az Instagram életkora eltelt, hogy a módszert a WP áruházba végezzék, valamint akkor is, ha az alkalmazások végül megnyilvánulnak, a frissítések kevés lehet, és a köztük is. A Spotify egy újabb kiváló példa, valamint bár egy hivatalos alkalmazás már egy ideje fennáll, a dallamok ingyenesen elcserélhető képességei hirdetésekkel nem. Most, bár a WP egyének egy új frissítésnek köszönhetően ingyen hallgathatnak, valamint ha nem bánják az alkalmi hirdetést, ez kiváló módszer az ingyenes zene élvezésére.

Már régóta használom a Spotify alkalmazást a Windows Phone-on, valamint bár ennek bosszantása van, a stílus rendkívül befolyásolja az operációs rendszer általános megjelenését és érzését. Lehet, hogy kissé elfogult vagyok ebben a tekintetben, bár az iOS és az Android verziók egymás klónjaiként érzik magukat, a Windows Phone Edition egy teljesen folyékony és elegáns élményt kínál, bár eddig elmulasztotta rettenetesen ki az alapvető jellemzőkön.

Noha a mai frissítés korábban elmarad a kulcsfontosságú előadás az ingyenes, hirdetéssel ellátott zenei streamingben, végül figyelembe veszi ezt a szembeszökő hiányosságot, amellett, hogy sok alacsonyabb szintű kiigazítást, javítást és fejlesztéseket hozzáadunk.

Természetesen, ha fizetett egyén, aki havonta 9,99 dollárral élvezi a prémiumot, akkor szinte határozottan elmulasztotta volna az igazságot, hogy Hely a három fő platform között.

Elegendő mondani, hogy az ingyenes streamingre várt, vagy csak így fordul elő a Spotify futtatásához a Windows Phone -on, a 4.0.0.0 verziót minden felhasználó ki kell választania. Éppen elérte a WP áruházat, a letölthető díjmentes, valamint az alábbi közvetlen link segítségével választható ki.

Annak ellenére, hogy elvesztette az eredetiségét, és sajnos, sajnos, hogy úgy néz ki, mint az iOS, valamint az Android alkalmazások, értelme van a Spotify -nak az egységesség után, valamint remélhetőleg, nem lesz ilyen jól. Sok hiba, amely rejlik, mint általában, hatalmas frissítésekkel fordul elő.

(Letöltés: Spotify for Windows Phone a Windows Phone Store -ban) (Forrás: Spotify)

Feltétlenül ellenőrizze a Windows Phone Apps galériát, hogy további alkalmazásokat nézzen meg a Windows Phone okostelefonjára.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *