A ClockworkMod gyógyítás a de-facto alapvető, amikor az androidon az egyedi visszanyeréseket érinti. Nagyon sok olyan nagy teljesítményű funkcióval rendelkezik, amelyek abszolútnak kell lennie azoknak, akik szeretnének rutinszerűen villogni az új ROM -okat, miközben személyes adataikat biztonságban tartják.

Most, a Koush tervező feltárta, és kiadta a ClockworkMod Recovery egyik új verzióját. Vizsgálja meg az új és frissített funkciókat közvetlenül az ugrás után!

A hír közvetlenül a Koush Designer Google+ profiljáról származik egy olyan közzététel típusában, amelyben az új verziót tárgyalja, az ClockworkMod Healing jövőjét, valamint a ROM menedzserének nagy felhasználói felületének ígéretét, hogy Koush érzéssel rendelkezik, amely „kezdődik”, amely „kezdődik” hogy megmutassák az életkorukat “.

A ClockworkMod legújabb verziója – 6.0.0.5 – Sokkal gyorsabb biztonsági mentéseket tartalmaz, egy új stílust a biztonsági másolatokhoz, amelyek lehetővé teszik a növekményes biztonsági mentéseket az egymást követő biztonsági mentések közötti adatok másolása révén, a 2 GB feletti helyreállításokhoz, valamint néhány kisebb, egyéni interfész csípések között. új háttérként, valamint egy animációs androidként.

A ClockworkMod jövőjével kapcsolatban Koush meghatározza, hogy az AOSP -tól az egyéni gyógyulást tervezi elválasztani, hogy egy „sokkal csiszoltabb Touch UI” -ra összpontosítson. Ez azt jelenti, hogy a ClockWorkMod Touch, amely úgy érzi, hogy az érintési bemenete be van kapcsolva, valószínűleg egy új egyedi felületet fog működni.

A Flashing ClockworkMod 6 egy csaptelep, feltéve, hogy kinyitott rendszerbetöltővel és root -hozzáféréssel rendelkezik, már van a ClockWorkMod Healing 5 villog, valamint a Galaxy Nexusra telepítve a ROM Manager. Csak annyit kell tennie, hogy ezt az előfeltételeket kielégítse, a ROM Manager bevezetése, valamint az elsődleges menüben a megfelelő választás kiválasztása. Ez minden, amire szükség van.

A másik, kissé nehezebb technika az Android SDK beállítása, valamint az új gyógyulás manuálisan történő villogása a Fastboot Flash Healing parancs felhasználásával.

A gépelés óta a ClockworkMod 6 -at kínálják a Galaxy Nexus összes variációján (GSM, Verizon, Sprint). Az alábbi linkről letöltheti az adott változat gyógyító képét.

Töltse le a ClockworkMod 6.0.0.5 -et a Galaxy Nexushoz [Hivatalos weboldal]

Nézze meg az Android Apps galériánkat, hogy további alkalmazásokat nézzen meg az Android -eszközhöz.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *