számára, de decemberben a Sony Mobile feltárta az Android 4.1 Jelly Bean frissítését, a rutin rutinját különféle Xperia készülékek számára. A firmware -frissítés olyan eszközök számára, mint az Xperia T, az Xperia TX, valamint az Xperia V, februárban, valamint márciusban kezdődött. Most, amikor még január van, a Sony kiadta az Android 4.1 Jelly Bean firmware alfa -fejlesztését az Xperia T.

Ha megkapta ezt az eszközt, akkor nincs követelmény, hogy izgatott legyen, mivel a ROM -ot fejlett egyéneknek, valamint a ROM -tervezőknek, valamint a mindennapi használatra szánt módszernek szánták. Az egyik nagyszerű dolog, amelyet ez az alfa kifejlesztett egyértelműen jelez, az, hogy az Xperia T végső zselés babfrissítése nem rendkívül messze.

A Sony hivatalos fejlesztői blogja azt mondja:

Most készítünk egy korai Alpha Rom of Jelly Bean -t (Android 4.1), amelyet az Xperia ™ T -nek kínálunk, a nyílt forráskódú archívummal együtt, mint módszert, hogy értékes megjegyzéseket kapjunk az egyedi ROM szomszédságtól (bár nem vagyunk messze vagyunk A JB hivatalos kiadásából az Xperia ™ t). A nyílt szomszédsági fejlesztőkkel folytatott fantasztikus párbeszédnek köszönhetően ezt fantasztikus módszernek tekintjük számunkra, hogy hozzászólást kapjunk, valamint hogy a nyitott designer környéken kipróbálhassuk ezt az alfa-gyakorlatot.

A Sony megfelelő intézkedéseket hozott annak biztosítása érdekében, hogy az alfa -ROM -ot csak azok a tervezők használják, akik valamilyen korrekciós adagolást nyújthatnak, mielőtt a végleges változat nyilvánosságra kerül. A funkciók betartása kikapcsol vagy nem működik:

A Google Mobile Services (GMS) alkalmazások nem szerepelnek (például a Gmail, valamint a Google Maps).

A modem ki van kapcsolva, ezért a SIM -kártyát nem ismeri fel (ez azt is jelenti, hogy nem kezdeményezhet semmilyen típusú telefonhívást).

A Bluetooth ™ ki van kapcsolva.

A Wi-Fi® ki van kapcsolva.

Az FM-Radio ki van kapcsolva.

Az NFC ki van kapcsolva.

Az UI megjelenés és az érzés nem frissül a Sony Jelly Bean szoftver végső részén.

Ahhoz, hogy ezt a ROM -ot beállítsa az Xperia T -re, fel kell nyitnia a telefon bootloaderét, valamint a Sony Flash eszköz felhasználásával, bár a Comapany szintén figyelmezteti, ha kinyitja a rendszerindító betöltőt: „Nem lesz képes beszerezni. A végső zselés bab frissítése a Sony -tól ”.

Letöltések, valamint erőforrások:

Nyissa ki a telefon bootloaderét

Töltse le a Flash eszközt az Xperia ™ eszközökhöz (61,6 MB)

forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *