A számok aggodalma soha nem tűnik el. A lineáris és kvadratikus egyenletektől kezdve a sokkal összetettebb korlátokig és a differenciálhatóságig mindig nehéz volt kezelni őket. És ha ugyanabban a hajóban vitorlázott, mint az enyém, akkor van néhány jó hír az Ön számára. A Microsoft nemrégiben elindította a Math Solver alkalmazást, amely képes mindenféle matematikai problémát megoldani. Ez a lineáris és a differenciálegyenletekig terjed, a korlátokig és a folytonosságig, és még azon túl is. Kipróbáltam különféle összetett matematikai kérdéseket, és az alkalmazásnak minden alkalommal sikerült lenyűgöznie. Most nézzük meg, hogyan lehet kibontani a maximális előnyöket ebből az alkalmazásból. Ne felejtsd el megnézni az 5 legjobb matematikai alkalmazást az Android felhasználók számára.

Microsoft Math Solver alkalmazás

Szkennelés vs rajzolás vs type
A Microsoft Math Solver alkalmazás számos különféle módszert tesz lehetővé a kérdésben. A kérdést közvetlenül beépítheti a beépített szkennerrel, vagy akár a képernyőn lévő kérdést is meg tudja dugni. Ez az utóbbi funkció hagyta, hogy megbotlik. Kipróbáltam számos különféle matematikai megoldást. De alig sikerült senkinek felajánlani ezt a funkciót. A kérdés harmadik és utolsó módja a Microsoft Math Solver-nek a beépített matematikai billentyűzeten keresztül. A billentyűzetekről beszélve, itt találhatók az idei öt legjobb billentyűzet -alkalmazás.

Ez teljesen különbözik a normál billentyűzettől, különféle beépített matematikai funkciókkal. Sőt, ha az alkalmazás nem tudja azonosítani a kérdését, akkor közvetlenül a Bing keresési eredményéhez vezet ugyanazon témában. Most, hogy teljes mértékben tisztában van a számítási teljesítményével, olvassa el az alábbi lépéseket az alkalmazás használatának megkezdéséhez.

Alkalmazásbeállítási folyamat

Először töltse le a Microsoft Math Solver alkalmazást a Play Áruházból.

Görgessen az utasításokon, és menjen tovább az üdvözlő képernyőre.

Most három különféle módszerrel kínálják fel a kérdéseiben. Mind a három (azaz a szkennelés, a rajzolás és a típus) jelen van a felső sávban.

Válassza ki a kívánt módszert, és csak várjon néhány másodpercig. Az alkalmazás biztosítja a problémát.

Ne hagyja ki: A Microsoft elindítja az Office Android alkalmazást a nyilvános előnézethez

Nem csak ezt, hanem megkaphatja a megoldás átfogó lépéseit is. Eltekintve attól, hogy ha egy grafikon lehetséges ehhez a kérdéshez, a Microsoft Math Solver is automatikusan felajánlja Önt. Még ennél is inkább a problémájával kapcsolatos video oktatóanyagokkal táplálja Önt. Ha a videók nem olyanok, mint amit keres, akkor a témájú szöveges fogalmak is rendelkezésre állnak. Ez csak enyhén szólva meglepő.

Tehát ez a microSFT matematikai megoldóról szól, amely szerintem valószínűleg a legjobb matematikai alkalmazás az Android számára. Melyik alkalmazást használja jelenleg erre a célra, és fontolóra veszi a váltást, miután átmegyünk az útmutatónkon? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Olvassa el a következő: 8 legjobban különálló Android -alkalmazás, amelyet ki kell próbálnia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *