kút eléréséhez használtak, jó volt, amíg tartott. Jó futásunk volt, de a Netflix most megerősítette, hogy megállítja az ügyfelek formáját proxyk és más geo-elhelyezési módszerek felhasználásával, hogy a Netflix tartalmát a saját országuktól eltérő országból tekintsék meg. Ez azt jelenti, hogy például az Egyesült Királyságban lévők nem tudják használni a VPN -t, hogy csak az USA Netflix ügyfelei számára elérhető tartalmat férjenek hozzá. Valóban szomorú nap van.

A hír a Netflix VP -től származik, David Fullagar, a tartalomszolgáltatás -architektúra alelnöke, aki megerősítette, hogy a vállalat tudja, hogy az emberek miért használják az ilyen VPN -eket és más „feloldó” eszközöket, mert nem minden tartalom áll rendelkezésre mindenhol. Valójában, a GlobalWebIndex 2015. januári jelentése szerint körülbelül 30 millió felhasználó használt az említett eszközöket a Netflix eléréséhez olyan régiókból, ahol a streaming szolgáltatás még nem vált elérhetővé. A Netflix látszólag előrelépést tesz a tartalom elérhetőségének javításában a támogatott régiókban, bár ennek még mindig jelentős módja van, mielőtt az összes tartalom mindenki számára elérhető lesz, a helytől függetlenül.

Jelenleg, tekintettel a földrajzi területek tartalmának licencének történelmi gyakorlatára, az általunk kínált TV -műsorok és filmek eltérő mértékben, területenként. Időközben továbbra is tiszteletben tartjuk és érvényesítjük a tartalom engedélyezését a földrajzi helyen.

Érthető, hogy a Netflix nem részletezi azt, hogy miként tervezi annak biztosítását, hogy a proxyk nem használják hozzá a hozzáférést egy másik terület tartalmához, de úgy tűnik, hogy biztos benne, hogy képes lesz erre. Mivel a Netflix már elérhető 190 országban, ügyelve arra, hogy tartalmi partnerei bízzanak abban, hogy képesek -e a licencek és a rendelkezésre állás lecsökkentésére, és a vállalat számára alapvető lépés lesz.

A Netflix használati feltételei már megtiltják a felhasználók számára a proxyk használatának használatát, hogy megkerüljék a tartalmat a régió zárakra, de ez nem akadályozza meg senkit, mivel a Netflix tisztában van. Ez az új áthelyezés népszerűtlen lesz az ügyfelekkel, és a Netflix tartalmi partnereinek dicsérte. Ha valaha azon tűnődött, hogy melyik a Netflix számára sok nélkülözhetetlen, akkor csak megkapta a választ.

Érdemes lehet megnézni:

Ellenőrizze, hogy mely országok érhetők el a Netflix film vagy TV -show

Keresse meg a Netflix rejtett műfajokat titkos kódok segítségével [TIP]

Netflix fiók hack: Hogyan lehet megtudni és javítani, ha érinti

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *