A CounterPoint Research által kínált új adatok szerint Az Egyesült Államokban.

A jelentés szerint az okostelefonok eladási számaihoz képest az előző év azonos időszakához képest az okostelefonok eladási számainak 25% -os adatainak adata volt.

És bár a dolgok nem voltak félelmetesek a koronavírusos pandémiának köszönhetően, az iPhone SE az egész piacon „fényes pont” volt.

Az Apple kötetei a negyedévben nőttek fel, és különösen az iPhone SE kötetei segítették őket. A készülék sikeres volt, és az elvárások felett eladta mind az utólagos, mind az előre fizetett csatornákon. Mivel az iPhone SE elindult, a szállító üzletek és a nemzeti kiskereskedelem újból megnyílt. Egyes csatornák nagy promóciókat láttak, hogy a fogyasztókat visszahúzzák az üzletekbe. Ez különösen igaz volt a Walmartban, a T-Mobile és a Boost metrójában. Ellenőrzéseink azt mutatják, hogy az iPhone SE értékesítése nem valószínű, hogy kannibalizálja az esés 5G iPhone értékesítését. Az iPhone SE vásárlói sokkal pragmatikusabbak az árról, kevésbé foglalkoznak az 5G -vel, és a kisebb kijelzőt nem tekintik akadálynak.

Azok az emberek, akik új iPhone SE -t szednek, általában régebbi iPhone -okból származnak, bár sokkal több mint egynegyed váltott az Android -tól – valószínűleg az új, alacsony kért árnak köszönhetően, ami még mindig nagyon képes kézibeszélő.

Az iPhone SE vásárlóinak több mint 30% -a egy iPhone 6S vagy idősebb kézibeszélő használatából származott – négy éves vagy annál idősebb kézművesek. Az iPhone SE felhasználók több mint 26% -a költözött egy Android -eszközről, amely magasabb, mint a normál Android az iOS kapcsolóhoz.

A CounterPoint továbblépése szerint az eladások valószínűleg javultak az elmúlt hetekben, ami azt sugallja, hogy a dolgok megfordulhatnak, miután az üzletek az Egyesült Államokban bezáródtak az Egyesült Államokban.

Mindez akkor jön, amikor az Apple négy új iPhone -t jelent be a következő néhány hónapban, és a Samsung potenciálisan rendelkezik a Galaxy Note20 -tal és egy új összecsukható eszközzel is a sarkon.

Ön is szeretné megnézni:

iOS 14 BETA 3 Letöltés Kiadás dátuma és idő elvárása

Töltse le az iOS 14 BETA 1 IPSW linkeket és telepítse az iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6S, iPad, iPod [oktatóanyag] -re.

Letöltés: IOS 14 BETA 2 IPSW linkek, OTA profil és iPados 14 BETA 2 Megjelent

Get ios 14 béta 2 profilfájl letöltése Dev -fiók nélkül, az alábbiak

Jailbreak iOS 13.6 A CheckRa1N használatával, a következők:

Jailbreak iOS 13.5 az iPhone 11 -en, Pro Max, SE, iPad Pro, sokkal többet használva az UNC0VER 5.0.0 -nál [oktatóanyag]

Letöltés: IOS 13.6 Final IPSW linkek, az OTA frissítés az iPhone és az iPad számára megjelent

Jailbreak iOS 13.5, számítógép nélkül vagy nincs, itt van

Apple View EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *