A hét ideje, ahol néhány a legjobb új és frissített jailbreak -t hozunk neked csípik körül. Megértjük, hogy a hasznos és lenyűgöző jailbreak -csípések felfedezése nem mindig egyszerű, és maga Cydia nem igazán fejlesztette ki a felfedezést.

Ez nem jelenti azt, hogy nincs néhány drágakő, ezért szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a lehető legjobban megosztjuk. Ezt akkor csináljuk, amikor egy hét, és most ismét a legjobban csináljuk.

Az alábbiakban felfedezheti a hét nemrégiben kiadott jailbreak csípést, amelyek kompatibilisek az iOS 9.3.3 firmware -vel, az iOS legújabb verziójával, amely jelenleg nyilvános jailbreak -et kínál.

A telefonos alkalmazás közösségi kiegészítőjétől a VLC-esque lejátszásig kezelje a YouTube gesztusait, ez a tőzsdei cydia ajánlatokat tartalmaz, amelyek különféle érdeklődéseket tartalmaznak. Ha a kiváló új jailbreak -csípéseket keresi, az összeállításunknak meg kell mentenie a böngészési időt. Vegyünk egy kijelentkezést – biztosak vagyunk benne, hogy felfedez valamit, amit érdemes ellenőrizni.

Volt (BigBoss, 0,99 USD)

Szerezzen egy hűvös, személyre szabási vizuális ábrázolást közvetlenül a zár képernyő felett, amikor a készülék töltődik, olyan típusú, mint az Apple Watch éjjeliszekrényének módja.

Szuper hangposta (bigboss, ingyenes)

Ez a módosítás olyan, mint egy hardver -válaszfél, bár a legjobban él a készüléken. A tagsági szolgáltatásokra azonban nincs követelmény, az összes további előnye.

CleanAssistive (BigBoss, Ingyenes)

Egy jó és egyszerű módosítás is, amely nem sokkal többet tesz, mint a címkék kiküszöbölése az AssistiTiveCt gombokból.

Telefon ++ az iOS 9.x.x -hez (BigBoss, 4,99 USD)

Azáltal, hogy szilárdan integrálódik a Stock Phone alkalmazásba, a telefon ++ a szociális fiókokat köti a telefonos névjegyekkel, miközben maga a telefonalkalmazás örömmel használja.

NCPOP (BIGBOSS, INGYENES)

Adjon az alkalmazásoknak egy 3D -s pop -ot, valamint kimenetileg hatást gyakoroljon, ha az értesítési központot meghívják. Tisztán kozmetikai, mert mikor volt ez rossz dolog?

Kúpos gesztusok a YouTube -hoz (BigBoss, Ingyenes)

Ez a módosítás a VLC-szerű média kezelési gesztusokat hozza a Közös YouTube iOS alkalmazásba-kevesebb gombos mashing, valamint sokkal inkább elcsúszás.

LocationHandle (BigBoss, 4,99 USD)

Kézzel módosítva azt a helyet, ahol az iOS -eszközök szerint jelenleg lakik. Hasznos az idők számára, ha úgy tűnik, hogy valahol másnak tűnik, mint a hely, ahol valójában van.

Tehát ott van. Hét csípés, amelyek kompatibilisek az iOS 9.3.3 -mal, és nem fogják megtörni a bankot. Valójában számos ingyenes. Adjon nekik egy próbálkozást ma!

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Jailbreak iOS 9.3.5 / iOS 9.3.4 iPhone -hoz, valamint iPad [Állapotfrissítés]

Töltse le az iOS 9.3.5 IPSW -t iPhone, iPad, iPod Touch számára [Direct Links]

Szeretné leminősíteni az iOS 9.3.5 -et iPhone, iPad, iPod touch rendszeren? Íme, amit igényelhet, hogy tudd

Töltse le az iOS 10 Beta 8 -at és beállítsa az iPhone 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [oktatóanyag] -re.

A Pokemon legfinomabb pokevíziós lehetőségei az iOS, Android, Web oldalon lépnek

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *