Az Android 5.0 Lollipop minden inch Android webhelyet átvett, híreket, útmutatókat és letöltéseket stb. És ma van néhány jó is. Hírek rajongóinknak itt. Nem sokkal azután, hogy a Google az elmúlt hónapban teljesen közzétette az Android 5.0 Lollipop -ot, azt hitték, hogy egy új növekményes frissítés történt, amely javításokat és nagymértékben frissítéseket hoz az Android Wear technológiához. Ugyanakkor nem volt szó arról, hogy mikor jelentik be vagy engedik szabadon a nyilvánosság számára.

Android 5.0.1 Lollipop Update News

A mai napig, amikor a Google meglepő módon egy új Android-5.0.1_R1 címkét tolta az AOSP forráskódjára, amelyre a megfelelő összeállítási szám LRX22C. Később a gyári képeket is kiadva ugyanezen is, amelyek csak a Nexus 9, a Nexus 10 és a Nexus 7 2013 modellek számára érhetők el. Várhatóan hamarosan leszáll az összes többi támogatott eszközre. A Google még nem mutatott semmi konkrétat, de ez az új frissítés jelentős akkumulátor -élettartamot eredményez az Android Wear eszközökhöz (amint a forrásban említettük), és úgy gondolják, hogy számos olyan problémát rögzít, amelyekkel a kezdeti Lollipop kiadás teljes Nexus eszközei szembesülnek. – Egyelőre nem erősíthetünk meg semmit, vagy ha van új cucc a legújabb építkezésen, amíg meg nem kapjuk a frissítést. Ezenkívül nincs szó az OTA -k számára, amelyet úgy gondolunk, hogy csak akkor tolja meg, ha a gyári képeket teljesen feltöltik.

Fejlesztők vagy összeállítások esetén a következő parancsokat írhatja be a gépbe a szinkronizálás elindításához:

repo init -u -b android -5.0.1_r1
repo szinkronizálás
A teljes napló itt érhető el azok számára, akik megértik. Látogasson el a Nexus bináris fájlok és a Nexus Factory Images oldal oldalra.

Maradjon velünk, amíg vissza nem kapunk néhány frissítést az Android 5.0.1 Lollipop -on. Ha már megkapta a frissítést a régiójában, kérjük, említse meg alább, és ossza meg velünk.

Frissítés: Úgy tűnik, hogy az OTA -k is gördülnek, és nem csak a Nexus sorozathoz, az OTA -k a HTC One M7 GPE és az M8 GPE -hez látják. Tartsa tovább, hamarosan közzéteszünk egy cikket arról, hogyan lehet manuálisan villogni az OTA frissítéséről.

2. frissítés: Tehát nem kell tovább várnunk, hogy megtudjuk, mi az új a legutóbbi 5.0.1 Lollipop Builds -ban. Megvan a Changelog, amelyet hivatalosan itt közzétettünk, minden konkrét elkötelezettséggel és a repóval, amelyre folytatják. Megemlíti az LRX21V -ről (5.0.0_R7) az LRX22C -re (5.0.1_R1).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *