, a Forbes oszlopában írva, Jean Baptiste SU, az Atherton Research tanácsadó cég alelnöke és fő elemzője, úgy véli, hogy az Apple’s’s’s’s’s’s’s az Apple’s’s A 2019-es iPhone USB-C portdal szállít, hasonlóan a 2018-as iPad Pro-hoz. Nem csak ezt, azt is hiszi, hogy ezúttal egy kisebb bevágást fogunk látni, valamint egy új Touch ID -érzékelőt, amely beépített az iPhone kijelzőjébe.

Noha úgy gondoljuk, hogy az Apple 2019-ben kiad egy újból megtervezett iPhone X-et-egy kisebb bevágással, egy ujjlenyomat-olvasóval (Touch ID) a kijelző alatt, és egy USB-C port-továbbra is hiányzik a kiterjeszthetőség (memóriakártya), Az akkumulátor élettartama, a villámgyors töltési képesség és az Android zászlóshajó okostelefonjainak CAM minősége, miközben sokkal drágább.

Egyelőre ezt egy adag sóval fogjuk vinni, különös tekintettel arra, hogy a tényt nem kapjuk meg a SU pontosságának, amikor az az almára vonatkozik. Ennek ellenére ezen állítások egyike sem új. Reméljük, hogy már régóta jó ideje az USB-C-vel rendelkező iPhone-ra, és az iPad Pro érkezése ugyanazzal a csatlakozóval a tavalyi év végén nem tett semmit, hogy elfojtsa ezt a szomjúságot. Ugyanez vonatkozik a kijelző alatti Touch ID -érzékelőre is, amit pletykáltak, figyelembe véve, hogy az iPhone X megérkezése előtt 2017 -ben érkezett.

Az állítások közül az a tény, amely valószínűleg megvalósul, egy kisebb bevágás, olyasmi, ami értelme van, amikor a technológia javul és az alkatrészek zsugorodnak. Még mindig nagyon korai napok vannak a 2019 -es iPhone pletykákban, és csak január első hetében vagyunk.

Néhány hónappal hagyjuk el, mielőtt túl eksztikussá válnánk arról, hogy az elemzők szerint az Apple az Apple -ben van. Még akkor is, ha mindez valójában alapul, az év végéig sok változhat.

(Forrás: Forbes)

Ön is szeretné megnézni:

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.1.2 -t iOS 12.1 / iOS 12.1.1 -re

iOS 12.1.2 Kiadási megjegyzések, ChangeLog és egyéb változások, amint azt az Apple kiemelte

Töltse le az iOS 12.1.2 végleges IPSW linkeket, OTA frissítés iPhone XS, XS Max, XR, X és így tovább

Jailbreak iOS 12.1.1 / iOS 12.1: A Project Zero Team közzéteszi a kiváltságú eszkalációs hibát, amely első nyilvános iOS 12 Jailbreak -t okozhat

Hívja a Task Legends of War Android APK béta letöltését az 1.0.0 verzió letöltése

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *