az Apple új M1-alapú MacBook Air-je elkezdi jelentkezni azoknál, akik a múlt hét elején megkapták az előrendeléseket. Mivel ez azt jelenti, hogy minden típusú dolgot először fedezünk fel.

Mint a megerősítés, hogy az új SSD valóban kétszer olyan gyors, mint az, amelyet az előző generációs MacBook Air -ben használtak.

A Macrumors jelentése szerint, hivatkozva az outlet fórumainak egyik tagjára, az új SSD képes olyan sebességre, amely meglehetősen hihetetlen. Az Apple korábban kijelentette, hogy javulni fog a sebesség, azonban a számok látása mindig más vízforraló.

A referenciaértékek igazolják, hogy az új ‌ACBook Air‌ SSD megközelítőleg kétszer olyan gyors, mint az előző kialakítás, 2190 MB/S kompozícióval, valamint 2675 MB/S leolvasással. Az Apple feltárta ezt a teljesítménynövekedést, amikor bevezeti az új gépet, és az új Flash technológia mellett az M1 tárolóvezérlőjének javított sebességét társította.

Az előző generációs MacBook Air 1319 MB/s pontszámot kezelt az olvasmányokhoz, valamint a 1007 MB/s -t az írásokhoz. Az új M1 chipek feltétlenül arra késztetik az Apple jövőbeli MAC -jait, mint korábban -, valamint hogy ez nagy hatással lehet arra, hogy a számítógépek milyen gyorsan érzik magukat a használat során.

Azáltal, hogy a tárolóvezérlőt az M1 -be helyezte, az Apple képes volt bármilyen műszaki adatot breakneck sebességgel készíteni, még egy példa arra, hogy az Apple milyen nagy nyereségeket láthat az Intel chipek és az X86 architektúra elmozdulásával.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 14.2 végleges IPSW linkeket, OTA profiladatokat az iPados 14.2 -vel együtt

Letöltés: iOS 14.3 Beta 1 IPSW linkek, OTA profiladatok, valamint iPados 14.3 Beta 1 Kiadva

Hogyan lehet javítani a gyenge iOS 14 akkumulátor -élettartamot [Útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes Apple Carplay -t vezeték nélküli alma carplay -re, az alábbiak

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 Pro helyzet vékony, pénztárcával, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásunk [lista]

A legjobb iPhone 12 Mini képernyővédő: Itt van egy tőzsdei jegyzés, amelyet érdemes ellenőrizni

A legjobb iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Itt van egy felsorolás, amelyet érdemes ellenőrizni

Jailbreak iOS 14.2.

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 14.2 -t a megfelelő módszer [oktatóanyag]

Az Apple Watch EKG alkalmazás hack: Engedje meg az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *