. Az iOS eszközökkel sokkal kellemesebb. Hasonlóképpen megértjük, hogy a tervezők és a tervezők mindig a színfalak mögött dolgoznak, hogy javítsák meglévő csomagjaikat, vagy új ajánlatokkal álljanak elő, amelyek bizonyos előadást kínálnak a hűséges jailbreak egyéni bázishoz. Úgy tűnik, hogy Joshua Tucker és Andrew Richardson pontosan azt is tették, hogy mindannyian új értesítésüket, valamint a Centric Modify rendezésére is készülnek, amelyeket Abstergo -ként értünk, amely április 21 -én Cydia -ra leszáll.

A múltban számos olyan csípést láttunk, amelyek megkísérelnek bekapcsolni az értesítési központba azzal a céllal, hogy lehetővé tegyék az egyének számára, hogy sokkal jobban kölcsönhatásba lépjenek a bejövő és az értesítésekkel. A meglévő választások közül néhány hihetetlenül jól teszi ezt, míg mások teljesen tévednek, és abbahagyják a munkát, hogy megértsék a kisebb módosításokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az értesítési központ teljes csomag legyen. Úgy tűnik, hogy az Abstero számos követelményt fedez azáltal, hogy nemcsak az egyéneknek ad módszert nyújt a több értesítés egyszerre történő elutasítására, ugyanakkor az értesítésenkénti eltávolító rendszert is bevezetve a teljesítmény megszervezése mellett, hogy emlékeztessük a szövegeket, vagy egy későbbi időpontban cselekedjünk egy értesítéssel.

Az Abstergo szintén egy dobozból származó rendszer, amely azt jelenti, hogy megvásárolja, töltse le, valamint a teljesítmény minden elemét biztosítsák. Néhány kötegnek extra konfigurációs lehetőségekre van szüksége. Néhány kötegnek nincs igazán szükségük rájuk, mindazonáltal hozzáadva őket, így a dolgok túlságosan összetettek. Az Abstergo megszabadítja őket, és minden felhasználó számára biztosítja az összes funkciót. Letöltés és telepítés esetén hihetetlenül egyszerű felkelni, valamint értesítési elbocsátással futni. Egy egyszerű és ismerős balra vagy legjobban elcsúszás magántulajdonban lévő értesítésen egyértelmű választást hoz, amely kiküszöböli az egyetlen bejegyzést.

A zárolási képernyőt sem felejtették el ezzel a köteggel. A lefelé mutató elcsúsztatás gesztus egy új, elcsúsztatható panelt kényszerít, amely lehetővé teszi az összes értesítés egyetlen csaptel való törlését. Az értesítési rendszer széles körű elutasításának képessége mellett az Abstero szintén magában foglalja azt a teljesítményt, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy megérintsék és tartsák be a szöveges üzenet buborékot vagy a privát figyelmeztetést, hogy egy mutatót állítson be az adott eseményre.

Könnyű elegendő tökéletesen kidolgozni a dobozból, de mégis elegendő ahhoz, hogy a felhasználók értesítési alapú igényeinek többségével foglalkozzon. Az Abstero április 21 -i kiadásra van beállítva, és 1,99 dollárért kínálják a Jailbroken IOS 6.x eszközök számára.

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériát, valamint az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg iPhone -jára és iPadjére.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *