[Stephen Albers] A madár barátai sok extrát biztosítja az elektronikusan megfigyelt madárházat. Ez nem csak megnézni fogja Önt, hogy mi történik belsejében, de számos más adatot tartalmazó forrást kínál.

Először ki, egy videokamerát a tető alsó részére szerelték fel. Ez lefelé néz a fészkelő területre, és éjszakai látást biztosít, hogy bármikor vagy éjszaka lebeghessen. Használt egy WiFi webkamerát, amely külön működik a másik elektronikából.

A beállítás fennmaradó részével képes betakarítani a hőmérsékletet és a páratartalmat, a hőmérsékletet kívül, a ház alján (bár ez [kiderült, hogy] kevésbé hasznos a vártnál, és egy be- és kilépési szám Az IR adó / vevő pár által kínált ajtó számára.

Ez sokkal többet biztosít, mint az utolsó madárház projekt, amit láttunk. Ez is sokat hagyott, amennyire csak az elektronika védelme. [Stephen] nem hagyta át az ilyen védelmet. Sok elektronika egy akril kamrában van a ház alján. The sensors find themselves nestled in plastic enclosures, although some work needs to be done to guarantee that the temperature and humidity sensors will still function correctly with this setup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *