újratöltését a Google -keresés útján végrehajtható dolgok sokasága között, a vállalat újabb hasznos kiegészítést tett hozzá. Kizárólag az indiai felhasználók számára, most újratöltheti eszközüket közvetlenül a keresési eredményekből. Ezen kívül az összes fő fuvarozó összes tervein átnézheti, és még két újratöltési tervet is összehasonlíthat. Sőt, ez nem csak a saját számára korlátozódik, hanem a Google Search segítségével feltöltheti a választott mobilszámot. Néhány dolgot szem előtt kell tartani, amit az alábbiakban megemlítünk. Ezért győződjön meg arról, hogy az összes követelményt jogosult -e, mielőtt továbblépne az újratöltéssel. Vessen egy pillantást ezekre a 10 Google -keresési tippekre, hogy úgy keresse meg, mint egy pro.

Töltse fel a mobilját a Google Search segítségével

Mint már említettük, ez csak az indiai mobilszámokra érvényes. Ezenkívül csak az előre fizetett számokra érvényes. A fuvarozók szempontjából a legtöbb nagy távközlési szolgáltató csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez. Ide tartoznak az Airtel, a Vodafone-Idea, a Reliance Jio, a BSNL, az MTNL, a Telenor stb. Ezeket a kereséseket csak egy Android -eszközön keresztül szabad elvégezni, amelyet a Google ID -vel bejelentkeztek. Mindezek mellett itt van, amit meg kell tenni.

Lépések a készülék újratöltéséhez

A mobiltelefon újratöltéséhez kezdje el a fent említett kulcs-kifejezést a Google Search-be az Androidon.

A Google automatikusan felveszi a Google ID -hez társított mobilszámot.

Sőt, automatikusan táplálkozik az operátorban és a körben is. Ne aggódjon, ezeket a régiókat az Ön igényei szerint módosíthatja.

Miután mindent unatkoztak, érintse meg a Talling Plan -t. Most felsorolja az adott operátorhoz kapcsolódó összes tervet. Ide tartoznak a speciális csomagok, a teljes beszélgetési idő, a barangolás, a feltöltés, az adatcsomagok és a teljes beszélgetési idő. Válassza ki a kívánt tervet, és folytassa előre, hogy a mobilját a Google Search segítségével töltse fel.

Most ki kell választania a pénztár lehetőséget. A rendelkezésre álló lehetőségek közé tartozik a Mobikwik, a Freecharge, a Google Pay és a Paytm. Ha ezeknek az alkalmazásoknak nem van telepítve, akkor közvetlenül a megfelelő alkalmazás Play Áruházak listájába kerül.

Haladjon tovább az alkalmazáshoz, és csak fizeti ki a szükséges összeget, és ennyi. Nagyon egyszerű, nem igaz?

Tehát ez az Androidon található Google -keresés mobil újratöltési kezdeményezéséről szól. Mostantól ugyanezt fogod választani? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Olvassa el a következőt: Kezelje, törölje és egyesítse az android névjegyek másolatát

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *