Apple új M1-alapú Mac-jén, amely az Apple által tervezett ARM processzorok verzióján fut, ez azonban azt jelenti, hogy nincsenek csomagtartó és nincs Windows, valamint nincs Windows – Legalább nem hivatalosan.

Az egyik tervező képes volt megszerezni a Windows futását az M1 Mac -en, és úgy gondolja, hogy meglepően jól fut.

A 8 bites jelentés szerint Alexander Graf, a tervező képes volt elkészíteni a Windows for ARM futtatást az Apple szilíciumon, bár még nincs jele, hogy az X86 verzió még fut.

Ezt képes volt elérni a Windows Arm64 bennfentes előnézet futtatásával, virtualizálta a Hypervisor.Framework segítségével. Ez a keret lehetővé teszi az egyének számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek az egyéni virtualizációs technológiákkal anélkül, hogy az Apple szerint kernelhosszabbításokat (KEXTS) kellene komponálni.

Érdekes, hogy Graf kijelenti, hogy az egész „elégtelen”, amely vonzó azok számára, akik még mindig követelik, hogy valamilyen módon képesek legyenek Windows futtatni, még akkor is, ha az Apple egyik forró új Mac -jét használják.

Ki állította, hogy a Windows nem fog jól futni a #applesiliconon? Itt nagyon eléggé eléges. #Qemu javítások referenciaként: pic.twitter.com/g1usx4tcvl

– Alexander Graf (@_alexgraf) 2020. november 26.

Az M1 Mac -ek rendkívül jól kaptak energiahatékonyságuknak, teljesítményüknek, valamint a hűvös futtatás képességének köszönhetően. Viszont látni kell -e, hogy ennek valamelyikét visszavonják -e a Windows kódot rájuk, azonban fantasztikus a fejlődés látása. Valószínű, hogy egy ideje, hogy mások megfeleljenek Graf nyomában.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 14.2 végleges IPSW linkeket, OTA profiladatokat az iPados 14.2 -vel együtt

Töltse le az iOS 14.2.1 végleges IPSW linkeket, OTA profiladat az iPhone 12 -hez, Mini, Pro, Pro Max

Letöltés: IOS 14.3 Beta 2 IPSW linkek, OTA frissítés kiadása

Hogyan lehet javítani a gyenge iOS 14 akkumulátor -élettartamot [Útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes Apple Carplay -t vezeték nélküli alma carplay -re, az alábbiak

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 Pro helyzet vékony, pénztárcával, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásunk [lista]

A legjobb iPhone 12 Mini képernyővédő: Itt van egy tőzsdei jegyzés, amelyet érdemes ellenőrizni

A legjobb iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Itt van egy felsorolás, amelyet érdemes ellenőrizni

Jailbreak iOS 14.2.

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 14.2 -t a megfelelő módszer [oktatóanyag]

Az Apple Watch EKG alkalmazás hack: Engedje meg az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *