Facebook Messengernek sötét módja van a munkákban, és hivatalosan is elérhető lesz a jövőben. Ha azonban nem akar várni, akkor a legjobban engedélyezheti a Dark Mode -t a Facebook Messenger -en, de ehhez az Android -eszköznek meg kell gyökereznie. Tudjon meg többet, hogy tudd, hogyan örülhet a sötét Messengernek.

A Facebook Messenger új felhasználói felület kialakításával rendelkezik, és gyakorlatilag egy kis éve, majd néhányat. Körülbelül néhány hónappal ezelőtt a Facebook hivatalosan elkezdte bevezetni az új tervezési frissítést a felhasználók számára. Most 2019 januárja van, és még mindig rengeteg olyan felhasználó van, akik még nem kapják meg a frissítést.

A társaság bejelentette a sötét módot is, amikor az új formatervezést bejelentették. Ugyanakkor még a korlátozott számú felhasználó számára, amely megkapta az új tervezési frissítést, hiányzott a sötét mód. Nem mondják el, hogy mikor érkezik ez, de az új formatervezés kialakulásának megítélése lehet egy ideje. Szerencsére a gyökerező Android -eszközökkel rendelkező felhasználók számára van mód arra, hogy a legjobban lehetővé tegyék.

Ehhez nem számít, hogy az eszköz a Magisk vagy más gyökerező megoldások révén gyökerezik -e, csak a root -hozzáférés.

Töltse le a legújabb Facebook Messenger béta

A sötét mód engedélyezéséhez vásárláskor először telepítenie kell a Facebook Messenger alkalmazás legfrissebb béta verzióját. Csatlakozhat a Messenger béta programhoz, és közvetlen béta -letöltéseket és rendszeres frissítéseket kaphat a Google Play Áruházból.

[GooglePlay url = ””]
Ha nem akarja, akkor egyszerűen letöltheti és telepítheti a legfrissebb Facebook Messenger Beta APK -t. Nem kell eltávolítania a Messenger eltávolítását, ha már megvan. Csak telepítse az APK -t frissítésként.

Facebook Messenger béta apk

Neked ajánlott
2 Twitter kiegészítők, amelyeket minden bizonnyal meg kell próbálnod

Telepítsen egy terminálalkalmazást

Most szüksége lesz egy terminálalkalmazásra. Rengeteg ilyen elérhető a Play Áruházban teljesen ingyenesen, így bármelyik tetszik. A terminál emulátor, a terminál, az anyagterminál a sokkal népszerűbbek közül néhány.

[GooglePlay url = ””]
[GooglePlay url = ””]
[GooglePlay url = ””]
Engedélyezze a sötét módot a Facebook Messengeren

Ha telepítve van valamelyik alkalmazás, indítsa el és írja be az SU -t a terminálba, majd nyomja meg az Enter gombot. Amikor ezt megteszi, felkérést kap arra, hogy biztosítsa a Superuser hozzáférést az alkalmazáshoz, így adja meg. Ezután írja be a következő parancsot, és nyomja meg újra az Enter billentyűt.

Am Start -n “com.facebook.orca/com.facebook.abtest.gkprefs.gksettingslistactive”
Amint beírja a fenti parancsot, megjelenik egy új képernyő, amelyben a Opciók Search Gateeber és a Clear található. Koppintson a Keresési kapuőrökre, és írja be a sötétet a szövegmezőbe, majd nyomja meg az OK gombot.

Látni fog néhány eredményt, amelyet valószínűleg nem vagy szetre állítanak. Egyes felhasználóknak akár néhány eredménye is van beállítva, de nem mindegyik. Érintse meg mindegyiket, hogy igen. Ha kész, zárja be az alkalmazást és a terminál alkalmazást, és indítsa el a Facebook Messenger -t.

Megnézheti a video oktatóanyagunkat is, hogy világosabb képet kapjon a követendő lépésekről.

Ne hagyja ki
Olvassa el a WhatsApp, a Facebook és a Telegram üzeneteket névtelenül

A Messenger alkalmazásban érintse meg a tetején található profilképét a beállításokhoz. A preferenciák alatt, a legjobb értesítések és hangok alatt, látnia kell egy váltást a sötét üzemmódhoz. Amikor bekapcsolja, figyelmeztető figyelmeztetést fog mutatni, tudatja Önnel, hogy ez még folyamatban lévő munka, csak érintse meg az OK -t.

És éppen így, a hírnöke sötét lesz. Ami jobban szereti, az az, hogy teljesen fekete, a sötétszürke háttér helyett, amelyet a Google használ a sötét módhoz az alkalmazásukban. Lehet, hogy a sötét szürke jobban néz ki, de a fekete csak sokkal jobb, ha van egy AMOLED képernyő.

jegyzet

A sötét mód gyakorlatilag minden olyan helyen működik, amely számít, mint például a főoldal és a csevegő képernyők, valamint a beállítások oldal. Ha azonban megnyitja a beállítások bármelyikét, amely egy másik oldalra visz, akkor a sötét mód kiterjedése most véget ér. De ez várható, mert már korábban elmondta ezt a figyelmeztető üzenetet.

Ha valamilyen oknál fogva, akkor nem azonnal látja a Sötét üzemmódváltást a Messenger beállításaiban, próbálja meg újraindítani az alkalmazást. Még a Beállítások> Alkalmazások és értesítések> Messenger és Force Stop alkalmazásba is beléphet. Indítsa el újra az alkalmazást, és próbálja meg. Lehet, hogy néhányszor meg kell ismételnie a vásárlás során, hogy működjön, de valószínűleg nem lesz szükség. Sok felhasználó számára a legjobban el kell történnie.

Olvassa el a következő
Hogyan lehet hozzáadni az időbélyegzőt az androidon található fotókhoz

Forrás: XDA hitel: @vincentJoshuaet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *