az Amazon azon terve, hogy átvegye az internetes rendelés világát Választás bárki számára, bárhol Manhattanben. A hírekről további részletek itt közvetlenül a szünet után felfedezhetők.

Eredetileg csak az 10001 irányítószámban élő embereknek kínálják, valamint a leggyorsabb választás más kódok számára, amelyek még mindig meglehetősen hihetetlen 2 órás kézbesítés volt, az Amazon most már a lenyűgözően gyors, 1 órás szállítási választást az egész szigetre dobta.

Jelenleg az Amazon Prime Now oldal továbbra is kijelenti, hogy azt a „legtöbb” manhattani irányítószámnak kínálják, azonban bármilyen más kód beírása a webhelybe az internetes irányítószám -ellenőrzőbe, amely nem eredményez pozitív hírt. Valójában az Amazon ellenőrizte, hogy a szolgáltatás most már az egész Manhattan egészére vonatkozik, függetlenül attól, hogy a webhely valójában mit mond.

Ez a nagyszerű hír az útból. A gyenge hír az, hogy továbbra is igénybe veszi az elsődleges előfizetőnek lenni, bár bárkit, hogy máris a megfelelő gondolkodásúak, akkor ez csak a leginkább nem lesz probléma. És hé, 1 órás szállítást kapsz. 1 óra!

Más meglévő korlátozások is érvényesek. A speciális szállítmányt csak arról kínálják, amit az Amazon alapvető fontosságúnak tart, ami azt jelenti, hogy olyan dolgok, mint a fürdőszobai termékek, az akkumulátorok és a hasonló mindennapi termékek, akkor nem fogsz megrendelni azt a pár költséges fejhallgató párját, amelynek 1 órás szállítmányozása csak még. Az Amazon azon dolgozik, hogy javítsa a termékek sokféleségét, amennyire ez a szupergyors szállítási választás megy, azonban időbe telik.

Ez az idő szintén szükség lesz, mielőtt az Amazon Prime most más városokba dolgozza ki a módszerét, ám az Amazon jelzi a szándékát, hogy a legfrissebb lépés, hogy a Prime -t most új irányítószámokhoz költözze, elvárjuk, hogy hamarosan új városokba lépjen. elég.

De mikor költözik más városokba, olyan aggodalomra ad okot, amelyet egyelőre megválaszolatlan marad. Pontosan az Amazon működésével megítélve azonban azt álljuk, hogy a bevezetés progresszív lenne, és feltétlenül hozzuk a híreket, amikor ez megtörténik.

Ha Manhattanben tartózkodik, akkor itt az ideje, hogy megrendelje azokat az akkumulátorokat, amelyeket hosszú ideje el akarta szerezni!

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *