Lépés az Apple mellett, költséghatékony versenytársunk van a városban! Ami valószínűleg korlátozott időtartamú, az Amazon lenyűgöző kedvezményt kínál a Back Bay Duet 50 vezeték nélküli fülhallgatójára, a Bluetooth 5.0 -rel, alapkivitelben.

Elsőként vesszük ki a fontos részt az útból. Ezek a vezeték nélküli fejhallgató rendkívül lenyűgöző, egyfedelű akkumulátor élettartamát szolgálja. Az egyetlen díj nyolc órás lejátszást eredményez a fülhallgatóból, de a valódi hatalom a töltési esetből származik. Szó szerint. Ha az ügyet magával viszi, további 32 órás akkumulátor-élettartamot fog biztosítani, ami azt jelenti, hogy a füldugók valóban felkészültek minden kalandra. El fog fogyni az energiából, mielőtt megtennék. Ez összesen óriási 40 órás lejátszás.

A kiterjedt akkumulátor élettartama mellett az audio kimenetből is lenyűgöző minőségi szintet is kap. A fülhallgatókat úgy hangolták be, hogy reprodukálják az „amerikai hi-fi sztereo rendszer gazdag hangját”, amely erős basszust, nyugodt és természetes középkategóriát és rendkívül ropogós magasságot kínál. A hangminőség magas, és a kísérő mikrofon kiválóan értékelt zajszigetelést kínál, amelyet úgy terveztek, hogy megpróbálja belemerülni a felhasználót az élménybe. Időnként, az ilyen fülhallgatóval, a viselő úgy érzi, hogy elveszítik ezt a belemerülést a választott pályájukba. A gyártók keményen dolgoztak a Duett 50 -es éveivel annak érdekében, hogy megpróbálják, és itt nem ez a helyzet.

A duett 50-es éveit izzadságálló és szorgalmas. Konkrétan arra építették őket, amit a cégnek „hosszú futásoknak és túráknak hívnak az esőben, a hóesésben és a hóban”. Ha Ön az aktív típus, akkor egyáltalán nem kellene problémát jelentenie. A fülhallgatói különféle eszközökkel is képesek kihangsúlyozni, és egyszerűen ellenőrizni a játékot és a bejövő hívásokat, a rügyek egyszerű csapjaival, ahelyett, hogy az okostelefonhoz hozzáférnének.

Nézze meg a Duet 50-es éveit most az alábbi közvetlen linken, ha akár 40 órás lejátszást szeretne élvezni.

Vásárlás: Duett 50 vezeték nélküli fülhallgató Bluetooth 5.0 -rel az Amazon -tól: 35,99 USD Code WirelessJuly használatával | Eredeti ár: 44,98 USD

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le az iOS 13 BETA 3 IPSW linkeket, az OTA profilfrissítést az iPados 13 BETA 3 -val együtt

Töltse le az iOS 13 béta 3 profilját UDID / Developer Fiók nélkül, itt van

Letöltés: iOS 13 BETA 3 17A5522G IPSW linkek, az OTA felülvizsgált frissítése a DEV -knek megjelent

Jailbreak iOS 12.2 UNC0VER 3.3.0 IPA használatával

Telepítse a WhatsApp Web -t az iPad -re az iOS 13 és az iPados 13 köszönhetően

100+ iOS 13 Rejtett funkció iPhone és iPad számára [futó lista]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 13 / iPados 13 béta -t iOS 12.3.1 / 12.4 -re

IOS 13, iPados kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Töltse le az iOS 13 BETA 1 IPSW linkeket és telepítse az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plusz, 6s, iPad, iPod [oktatóanyag]

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *