Egy vagy két pletyka volt az Apple Iwork Suite -járól, az Ilife -rel együtt. Úgy tűnt, hogy az App Info oldalak szivárgásai megerősítik ezt a gondolatot, valamint a mai napig az Apple kiderítette, hogy az iWoto, valamint az Imovie ingyenes lesz.

Az iWork a Cupertino hatékonyságcsomagja, amely magában foglalja a számokat – a táblázatkezelő alkalmazás, a Keynote – a Presentation App, valamint az oldalak, amelyek az Apple saját válasza a Microsoft Word -re. Mivel az Apple nemrégiben feltárta egy lépést, hogy ezeket az alkalmazásokat integrálja az ICLoud SANS Google Drive -ba, az üzlet most arra törekszik, hogy növelje az örökbefogadási arányokat, valamint hogy mi sokkal jobb módszer erre, mint hogy ingyenesen biztosítsa az alkalmazás verzióit?

Noha az alkalmazások csak néhány dollárt fizetnek el kezdetben, mindenki szereti a freebie -t, valamint az öt alkalmazás pontosan azt, hogy bárki új eszközt vásároljon.

Tim Cook Today rövid bemutatót nyújtott a Keynote rendezvényen, azonban, bár az alkalmazások nem igazán mutatják az új iOS 7 stílusú témát, teljes mértékben elvárjuk, hogy a végső verziók a Sir Jony Ive által kódolt új esztétikai nyelvet tartsák meg. Annyira polarizáló, mint az újratervezés az iOS 7 -ről, az Apple a fegyvereivel marad, így viszonylag hamar minden alkalmazás elárasztja a skeuomorfizmust.

Tehát, mindegyiknek produktív embere számára ez garantált győzelem, valamint a munkájának, valamint a menet közben elkészített papírok és a papírok elkészítéséhez. Az iphoto és az iMovie tökéletes képek és videók módosításához, valamint pontosan azt biztosítják, hogy sokan miként használják az okostelefonjainkat elsődleges lövöldözőnkként, nagyszerű látni, hogy most már szabadon mentek.

Cook kijelentette, hogy az alkalmazások ingyenesek azoknak, akik új eszközt vásárolnak, azonban veszélyeztetnénk, hogy ez egyszerűen ez a módszer a fogyasztók kedvelésére az egyik kiválasztásához. Mondanom sem kell, hogy azok a napok, amikor pénzt kell szerezniük ezekre a híres alkalmazásokra, számoznak.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Az iPhone 5C bejelentette: Jellemzők, kiadási dátum, ár

Az Apple iPhone 5S bejelentette: Jellemzők, kiadási dátum, költségek [mindent, amit tudni kell]

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériát, valamint az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg az iPhone, az iPad és az iPod Touch számára.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *