, láttuk néhány projektet a dekonstrukcióból, egy 48 órás építésű thon a hackerek és más csoportok a világon. Természetesen Tymkrs, egy pár geeky vloggerek, amelyek jól ismertek az épület bátorságukért, részesei voltak a dekonstrukciónak, és a folyamatban jöttek fel néhány nagyon hűvös építés a hackerspace, a nyúl lyuk, Rochester, Mn.

A dekonstrukció témája “zombi apokalipszis” volt. A háziasított keresztezékek és az elektromos kerítések helyett a tymkrs és a nyúl lyuk többi része “újjáépítő társadalmat” helyez el az egész zombi apokalipszisen, és befejezte az olyan épületeket, amelyek hasznosak lehetnek Z-Day után.

First up is a PVC bike trailer designed to easily attach to the back of a bicycle. The frame is made out of a few pieces of 2″ PVC pipe with some nylon rope knotted together for a good webbed platform. Az 5/8 “acél rúdot két 20” kerékpáros kereket fogadott el. Hasznos építés, még akkor is, ha ez nem a zombi apokalipszis.

The second build is a solar japanese lantern, combining [Addie]’s love of solar lanterns and japanese-style lanterns into one great project. Az építésű anyagok egy törött napenergiával működő lámpából származtak, teljesen felújított elektronikával. Van egy joule tolvaj, amely megtartja a LED világít, és néhány napelem, hogy felszámolja az elemeket az elemek napján. Természetesen a felépítés nem volt teljes, anélkül, hogy egy kis dekoráció lenne, így [Addie] négy nyúlból álló paneleket húzott a nyúl lyuk csapatához.

A nyúl lyuk által végzett leginkább károsított építés a CAN CRUSHER. Ez egy pár snowblower gumiabroncs, amelyet egy kihasznált garázskapa nyitó. A műveletek elmélete az, hogy a forgó kerekek között csökken, zúzza meg a dobozokat, és elküldi azt egy hulladékkosárba az eszköz alatt. A gyakorlatban a készülék valójában nem felel meg a várakozásoknak, de hangos és veszélyes, így adjuk át.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *