last week the totally free VMware player was released. Lehetővé teszi az online gépek futtatását, azonban nem termelnek őket. [Faileas] contributed today’s how-to for producing your own online machines.

A hack kihozásához szükséges programok:

A VMware Player másolata

A böngésző készülék vagy még egy online gép (a böngésző készülék a legkisebb, méret szerint, ezért ezt használom)

Notepad vagy más szövegszerkesztő

ISO kép vagy CD / floppy of Freedos (A Ripcord elosztást használom) vagy az MSDOS 7.1 is működnék, de még nem próbáltam meg.

Csere operációs rendszer (SCSI HDD támogatása)

Miután letöltötte a böngésző készüléket, vagy bármilyen képet, amelyet használni szeretne, az első lépés az, hogy megnyitja a böngésző-appliance.vmx fájlt. Ezt a jegyzettömböt használtam erre, bár bármilyen típusú szövegszerkesztőnek kellene tennie.

A szükséges beállítások módosítása szükséges, bár ezek az, amit javasolok. modification the value of memsize to 64 from 256. For many operating systems this is adequate as well as you can modification this later as needed.

1. rész: ISO használata A képet használó kép konfiguráció volt a rendszer fizikai CD-ROM meghajtójának kihasználásához. Nem igazán kívánatos, ha letöltött ISO-t szeretné beállítani. Miközben a Daemontools-ot használja, vagy egy hasonló CD-telepítő program egy lehetőség, sokkal elegánsabb technika lenne a VMware Player saját képességének kihasználása, hogy ellenőrizzék az ISOS-t.

At this point i suggest saving as well as making a copy of the browser-appliance.vmx file, because it may be desireable to utilize a physical CD-Rom drive at a later point of time.

Ehhez a csere: IDE1: 0.FILENAME = “AUTO DETECT” IDE1: 0.Devicetype = “CDROM-RAW”

A: IDE1: 0.FILENAME = “C: TARGETCD.ISO” IDE1: 0.Devicetype = “CDROM kép”

Ahol c: a célcd.iso a lemez helye, amelyet használni szeretne. Ha ez megtörtént, mentse el a szerkesztett VMX adatokat, valamint a futtatását.

2. rész: A jelen operációs rendszer megszüntetése

Most, az indító képernyőn nyomja meg a Getaway gombot, és válassza ki a CD-meghajtó indítását a következő képernyőn. Ha minden jól megy, akkor meg kell üdvözölnie, ahová meg kell választania, hogy a CDROM-ból indítsa el. A (z) “Freedos ** Fat32” elindításához válassza ki a “Freedos ** FAT32-et”. A következő képernyőn válassza ki az első opciót, hogy “indítsa el az El Toreto CD ROM illesztőprogramot” (alapértelmezett), valamint akkor a második opciót, hogy futtassa a Freedos CD parancssorból.

Most a szórakoztató rész

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *