Az utóbbi időben tonna e-maileket kaptunk, javasoljuk, hogy megnézzük a különböző Kickstarter projekteket. Régebben figyelmen kívül hagytuk őket, mivel mindannyian felszámolják a projektfinanszírozás kérését, de mivel olyan sok hűvös projekt van ott, azt gondoltuk, hogy egy pár is megoszthatnánk. Néhány ilyen projekt már találkozott a finanszírozási célokkal, de azt hittük, hogy érdemes megemlíteni.

Napenergia-kávé pörkölés

Mind a kávé, mind az alternatív energiáról szólunk, így ez azonnal elkapta a szemünket. Miközben ez a kávé roaster nem illeszkedik a hátsó tornácra, tökéletes lenne egy napsütéses helyiségben található kávézóban. Based off “power tower” solar concentrator systems, this rooftop-mounted solar harvester has big potential. Párosítsa ezt a Sopme fenntartható kávéval, és elég ízletes kombinációval rendelkezik.

Hexbright – nyílt forráskódú zseblámpa

Mit kapsz, amikor összekapcsolod az őrölt alumínium hexárt és a Cree XM-L vezetését? Egy könnyű, rendkívül fényes zseblámpa, amely nem fog elrabolni. A Hexbright 500 lumenbe kerül, és egy beépített újratölthető akkumulátort helyez el, amely a számítógép USB-portján keresztül nyílik ki. Not only that, the high-end version can be programmed to support any pattern or brightness that you choose. Köszönjük, köszönjük.

Arduino Project Board

[Randy Sarafan] of Clap-off bra fame is working on a slimmed-down Arduino board for use in the final stages of project development. Tényleg nem látja, hogy egy egész Arduino fejlesztési táblát kell tennie a befejezett projektjeibe, és gyakran gyors perfboard áramkört készít az építésére, miután befejezte a prototípusokat. Fáradt a folyamat, és kifejlesztett egy kis áramköri kártyát, amelynek minden csatlakoztatása szükséges, anélkül, hogy az Arduino fejlesztési táblákon megtalálható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *