Függetlenül attól, hogy csak megosztja a pillanatokat az Instagram -on, vagy egy profi fotós, gyakran találkozik egy fotóval, amely valamilyen szerkesztés követelménye. Ezért ma 5 legfinomabb képszerkesztő alkalmazást fogunk felsorolni.

Megpróbáljuk megadni Önnek az alkalmazások listáját, amelyek a szerkesztés különböző elemeire összpontosítanak. Ennek eredményeként ne várjon 5 alkalmazást, amelyek kizárólag nagyszerűek a szűrők alkalmazására. Sőt, nyugodtan használja fel az egyik alkalmazást az egyik képen az egyik képen, hogy innovatív legyen, és megnézze, mi történik.

Mielőtt folytatnánk a listánkat, bátran nézzen meg az alábbiakban bemutatott kapcsolódó témákat.

Pontosan így lehet szerkeszteni a videókat az androidon

Vigye vissza a régi fotóit életre a Google Photoscan segítségével

Rögzítse az Android képernyőjét ezekkel az alkalmazásokkal

1. Prisma

Biztosan kijelenthetjük, hogy a PRISMA az egyik, ha nem a legérdekesebb képszerkesztő alkalmazás. Ha Ön szűrőszűrő, és szeretné feltárni magát, ha minden fotóján különböző szűrőket alkalmaz, akkor ezt az alkalmazást mindenképpen érdemes ellenőrizni.

Hasonlóképpen hasznossá teheti a prisma -t, ha más alkalmazásokkal, például a „#Squaredroid” -kal, valamint a „PICSART” -val használja fel. Már írtunk egy mélyreható útmutatót az ilyen trükkökről. Annak érdekében, hogy pontosan felfedezzék, hogyan kell alkalmazni ezeket a technikákat:

Prisma tippek és trükkök

[GooglePlay url = ””/]
2. Pixlr

Ha belefárad, hogy csak szűrőket használ fel, vagy csak egy adott területre szeretne hatást gyakorolni a fotóján, akkor a Pixlr az, amit keres. Több mint 50 millió letöltéssel egyszerűen gondolkodni kell a „Pixlr”, a Képszerkesztők királya.

A bal oldali kép az eredeti. Meg tudja helyezni a különbségeket?

Gyorsan javíthatja a fényképét az Auto-fix funkcióval, vagy biztosíthatja saját érintését, ha egy konkrét ütést alkalmaz a képernyőre való megérintéssel. Ezenkívül forgathat, elmosódhat, élesíthet, és még inkább az egész fotóját vagy annak egy adott részét.

[GooglePlay url = ””/]
3. Toolwiz Photos

A Toolwiz egy olyan alkalmazás, amely összehozza a korábban említett alkalmazások néhány funkcióját. Nagyon szeretnék azonban a „textúra” hatás mellett egy fantasztikus hatásra összpontosítani, amelyet „víz visszaverődésnek” neveznek. Ne feledje, hogy pontosan hogyan javítottuk a fenti Bit Wooden Home képét? Nos, engedjük el egy kicsit (természetesen ábrásan).

Mint láthatja, teljesen megváltoztattuk azt a fényképet. Néhányan közülük valószínűleg észrevette az alkalmazott szerkezeti hatást, teljesen megváltoztatva a fénykép „érzetét”. Sőt, amint már említettem, ez az alkalmazás integrálja a „prisma” és a „Pixlr” néhány tulajdonságát is.

[GooglePlay url = ””/]
4. Képszerkesztő

Sajnos annyit lehet tenni egy képszerkesztővel. Ennek eredményeként mind ez, mind a következő alkalmazás nem rendelkezik egyedi funkcióval, azonban kivételesen nagyszerű és egyszerűen is egyszerű. A képszerkesztő tele van funkciókkal, valamint egy teljesen egyszerű és intuitív felhasználói felületet kínál. Töltse le az alábbiakat.

[GooglePlay url = ””/]
5. Vinci

Vinci olyan közel van, mint a prisma -hoz. Néhány ember még jobban felfedezheti. Vigyen fel a kreatív és egyedi szűrőket a fényképeire. Nézzük meg egy példát egy már ismerős fényképre.

Mint láthatja, kiderül, hogy meglehetősen szép. Személy szerint én inkább a prisma -t részesítem előnyben, mint a Vinci -t, azonban technikailag ez valóban dobás. A személyes preferencia a legnagyobb funkciót fogja lejátszani abban az alkalmazásban, amelyet a kettő közül választ. Töltse le az alábbiakat.

[GooglePlay url = ””/]
Hiányzott valamilyen más alkalmazás? Nyugodtan kommentálhatja az alábbiakat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *