, amikor a Samsung bejelentette a Galaxy S4 -et, mint a tömegesen népszerű Galaxy S III okostelefonját, egy kisebb, olcsóbb modell rendelkezésre állása a vénában A Galaxy S III Tiny -ből majdnem garantált volt. Miközben a Samsung megőrizte az anyát a Galaxy S4 Mini lehetőségéről, úgy tűnik, hogy megvan minden szükséges megerősítés.

Szivárogva, amikor a világ ezen részéből kijött új okostelefonok általában megteszik, a be nem jelentett Galaxy S4 Tiny úgy néz ki, mintha elvárná: ugyanolyan ívelt műanyag, mint a nagyobb testvére, de kétségtelenül elég jóval kisebb. Valójában, ha egy Galaxy S4 mellett ült, ez a dolog pozitívan csökken. Ez azonban nem jelzi sokat, mivel ugyanez mondható el egy kis tartályról. Vagy egy nagy, ebben a kérdésben!

Az apró kézibeszélő sorozat nem csak egy olyan telefon létrehozásáról szól, amely úgy néz ki, mint a jelenlegi és a legnagyobb dolog, hanem csak egy kicsit kisebb. Arról is szól, hogy olyan kézibeszélőt használjon, amely egy kicsit sokkal könnyebb a régi zsebén, amely leírja, hogy a Galaxy S4 Tiny miért úgy gondolják, hogy egy jóval kisebb ütést csomagol, mint szeretnénk. Mint már korábban mondtuk, a Galaxy S III Mini lépéseit követi a hardver és a szoftver szempontjából.

A szivárgás szerint a Galaxy S4 Tiny 4,3 hüvelykes hihetetlenül AMOLED kijelzővel rendelkezik, de kevesebb pixelből áll, mint amennyit a QHD (960 × 540) kijelzőnek köszönhetően reméltünk. Az okostelefont állítólag egy 1,6 GHz-es kettős magú CPU-val táplálja, amelynek néhány leírása van, és úgy gondolják, hogy 1 GB RAM-mal ültek mellette.

Ami a bütyköt illeti, várjunk valamit az 5-8MP tartományban.

Lehet, hogy a hatalom szempontjából elmarad a jelölésről, de ha költségvetéssel rendelkezik, vagy csak nem rendelkezik mahoosive zsebekkel, akkor a Galaxy S4 Tiny egyébként is megéri az idejét. Inkább láthattuk volna valami olyan hatalmas látást, mint a nagyobb Galaxy S4, kivéve, hogy sokkal több mini-er. Sajnos úgy tűnik, hogy a Samsungnak más ötletei vannak, függetlenül attól, amit akarunk! Miután ezt mondtam, mivel a Samsung hajlandó a tizennyolc különböző kézibeszélő elindítására, nincs garancia arra, hogy előbb -utóbb nem kapjuk meg kívánságunkat!

(VIA: Engadget)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *