Volt idő, amikor az Android okostelefonok nagyon sok gombkal érkeztek, a teljes érintőképernyős vezérlők ellenére. Manapság csak van egy bekapcsológombja, hangerő -rockerek, valamint egy extra gomb a hangsegédek számára, valamint a CAM -ot néhány telefonon. Még a ház gomb sem maradt fenn. Az androidon azonban sokkal többet lehet kihozni az Android korlátozott számából. Itt van 5 alkalmazás az Android -eszközök fizikai gombjainak személyre szabására. Számos alkalmazást mutattunk be, amelyek képesek a Samsung eszközök fizikai gombjain. Az alábbiakban megadott alkalmazások azonban az összes Android eszközön működnek.

Testreszabhatja a fizikai gombokat az androidon

1. Fitnesz oktató stopper

[GooglePlay url = ””]
A név nem inkább azt sugallja, hogy a gomb átszervezi az újratervezést, azonban személyre szabja az Android -eszköz fizikai gombjait. Nem mindegyikük azonban csak a telefon vagy a táblagép hangerőgombjai.

Ez egy stopper alkalmazás, leginkább a hangerőgombok felhasználásával kezelhető. Ezeknek a gomboknak a felhasználásával meg lehet lépni, megkezdeni vagy leállítani, és visszaállíthatja a fejlesztést anélkül, hogy egyszer megérinti a képernyőt. Úgy érzi, mintha egy tényleges stop-táskát tartana.

Az alkalmazás felülete tiszta, és vannak olyan funkciók is, amelyeket nem fog felfedezni egy tényleges stop-őrzéskor, mint például a képesség, hogy több aktív munkamenetet végezzen, és megmentse a kritikus jegyzeteket.

2. Frinky zenei vezérlő

[GooglePlay url = ””]
A Frinky Music Controller különösen a zenére fordítja, ha a név nem tette ezt világossá. Tehát az Androidon lévő fizikai gombok személyre szabásához minden választás a zenéhez kapcsolódik. Ez magában foglalja az olyan tevékenységeket, mint a szünet/játék, az előre, valamint a korábbi számok is. Csak lehetővé teszi a hangerő -titkok újratelepítését, így nem inkább tökéletes.

Ne hagyja ki: távolról törölje az android telefonadatokat internet nélkül

De az alkalmazás akkor is működik, ha a képernyő ki van kapcsolva, ami fontos egy ilyen alkalmazás számára. Még azt sem követeli meg, hogy a gyökér hozzáféréshez nem férhet hozzá az ADB felhasználásával történő engedélyek megadására. Sokkal több mint kétszáz zenei alkalmazást támogat, beleértve az összes olyan kiemelkedő választást, mint például a Spotify, a Google Play Music stb.

3. Hoppá! Applock

[GooglePlay url = ””]
Hoppá! Az Applock ugyanolyan különbözik a többi alkalmazásszekrénytől, mint a neve. Más alkalmazásszekrények lehetővé teszik az alkalmazásokat egy jelszó, PIN, minta vagy ujjlenyomat mögött. Ez lehetővé teszi az alkalmazások zárolását, valamint a hangerőgombok felhasználásával történő kinyitását. A hangerő -kritikus sajtóminták használatával működik.

Tehát általában beállíthatja például a + felfelé + le, mint jelszavaként. Bármikor, amikor feloldja a Lock alkalmazást, csak mutassa be, és nyomja meg a felfelé, felfelé és lefelé a hangerő -kulcsok felhasználásával. A kódod akár öt kritikus prés hosszú lehet. Az alkalmazás szintén lehetőséget ad arra, hogy az alkalmazásfiókban lévő jegyzetek alkalmazásnak tűnjön, a jobb adatvédelem érdekében.

Lásd még: A mobilfotózás legfontosabb Android -alkalmazásai

4. GOMB MAPPER – Testreszabja a fizikai gombokat

[GooglePlay url = ””]
A Button Mapper az egyik legjellemzőbb alkalmazás ezen a listán, valamint az Android telefonon vagy táblagépén lévő bármilyen típusú fizikai gomb személyre szabható. A műveletek kiválthatók a fizikai kulcs egyetlen és kettős csapján. Nem csak, hogy kompatibilis a fülhallgató gombjaival, mindaddig, amíg kompatibilisek a telefonjával.

Ha ez nem volt elég, ez az alkalmazás szintén támogatja az Active Edge -t a Google Pixel 3 -on. Az korlátozások miatt azonban az alkalmazás nem tudja újratervezni a bekapcsoló gombot. Ami a végrehajtható műveleteket illeti, a Button Mapper tartalmazza ezeket. Válthatja a zseblámpát, elvégezheti az alkalmazáson belüli műveletet egy harmadik féltől származó alkalmazásból, navigációs műveleteket használhat, képernyőképet készíthet, és még sok mindent megtehet.

Még sokkal több választási lehetőséget kínálnak a tapasztalatok más elemeinek személyre szabásával. Ezek magukban foglalják a rezgésintenzitás személyre szabásának képességét, a hosszú nyomású késleltetést stb. Mindezek ellenére azonban van egy dolog, amely elronthatja az élményt. Az alkalmazás csak akkor működhet, ha a képernyő be van kapcsolva, kivéve, ha van gyökérzetű eszköz, valamint a Grant Root Access. A fentiekben rámutatott néhány funkció csak a prémium verzióban található.

5. Billentyűzet/gomb térképező

Mint mondhatod, ez szintén egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy bármihez személyre szabja a modul fizikai gombjait. Nem csak a zene, a stopper, a görgetés egy alkalmazáson belül, bármi is, szinte. Stílusosan is ezt teszi.

A Button Mapper -rel ellentétben, amelyhez hasonlónak tűnik, ez valóban lehetővé teszi, hogy néhány billentyűzetet összekapcsoljon. Tehát nem csak a Volume Up gomb dupla megnyomásával is rendelkezik, ugyanakkor a választás, hogy bevezetjen egy műveletet a hangerő lecsökkentésével, valamint a hangerővel. Csak lehetővé teszi, hogy legfeljebb két préseljen össze.

Ha van egy külső billentyűzet vagy egér csatlakoztatva, akkor a gombjaikat is feltérképezheti. Ha gyökerező eszköze van, akkor feloldhatja a funkciókat isnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *