Adja meg magának az egész otthoni Wi-Fi ajándékát anélkül, hogy a teljes árat fizetnie kellene. Szerencsére, ami valószínűleg korlátozott időtartamú, a nagy besorolású Google WiFi hálórendszer, amely három műholdat tartalmaz, mindössze 179,99 dollárért vásárolható.

Ez a rendszer hihetetlenül magas rangú az Amazon-on, miután sokkal több mint 9000-et gyűjtött, többnyire pozitív minősítést. Ez az ideális telepítés azoknak az embereknek, akik olyan otthonban élnek, amely túl nagy a hagyományos ISP által biztosított útválasztó számára, hogy kiemelkedő Wi-Fi lefedettséget kínáljon üres foltok nélkül. A Google azt a feladatát, hogy ezt a rendszert akár 4500 négyzetlábig terjesszék, ami nem más, mint kiváló.

Az ilyen típusú hálófedezet úgy érhető el, hogy lehetővé teszi a csomagban lévő három kínált műholdat, hogy összekapcsolják a házat jó hírű és stabil vezeték nélküli lefedettséggel. A fekete foltok kiküszöbölése mellett a Google WiFi rendszer elősegíti a TP -t is, hogy a lefedettséget megbízhatóan és egyenletesen elosztja a csatlakoztatott eszközökhöz, ugyanakkor lehetővé teszi a zökkenőmentes streaming és játék lehetővé tételét.

Ezenkívül a rendszert hihetetlenül könnyű beállítani, felállni és futni. Szó szerint nincs szükség műszaki ismeretekre, ami nagyjából mindenkinek ideális. A rendszer kiterjeszthető is, ami azt sugallja, hogy további műholdak bármikor hozzáadhatók. Úgy döntött, hogy bővítést ad otthonához? Nincs mit. Úgy döntött, hogy a fészer kívüli otthoni irodaként akarja használni? Nincs mit. Csak vásároljon egy további műholdat, és jó vagy.

Bepattintson az alábbi közvetlen linkre, hogy megvédje ezt az üzletet. Nem fognak kérni a vásárlási kedvezménykódokat vagy kedvezményes kuponokat, hogy kihasználják a hirdetett árat. Csak akkor kell gyorsan cselekednie, mielőtt az üzlet lejár, és az árak visszatérnek a tipikus 200,00 dolláros szintre.

Vásárlás: Google WiFi hálórendszer, 3 csomag az Amazon -tól: 179,99 USD | Eredeti ár: 200 USD

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le a Windows 11 Pro ISO fájlt a Microsoft termékének nélkülözhetetlen terméke nélkül

Erő letöltése a Windows 11 teljesen ingyenes frissítésre most, a következők:

A Windows 11 telepítése Mac -en a Boot Camp -rel ma

Töltse le a Windows 11 telepítő asszisztensét a számítógépére

Hogyan lehet frissíteni a Windows 11 -re a Windows 10 -ből ingyen

A rendszerindító Windows 11 USB flash meghajtó létrehozása [útmutató]

Letöltés: IOS 15.4 Final IPSW linkek, OTA profilfájl és az iPados 15.4 Final kiadása

Jailbreak iOS 15.4 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

A MacOS 12 Monterey Hackintosh telepítése a PC -n [Útmutató]

A legjobb iPhone 13, 13 Pro edzett üvegképernyővédő ma elérhető [lista]

Legjobb iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [lista]

A legnépszerűbb iPhone 13 Pro Max képernyővédők megvásárolhatók [Lista]

A legjobb iPhone 13 / Pro esetek védelme érdekében a legjobban rendelkezésre állnak

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 15 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Apple View EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *