Az Aukey néhány Dash Cams-ot biztosít kedvezményes költségekkel, ha a speciális diszkontráta kódba lép, amikor ellenőrzés közben. Mindkét kötőjel -bütyök kiváló tulajdonságokat kínál, kiváló költségekkel, azonban ezek az ajánlatok még jobbá teszik őket.

A Dash Cam felvétele lehet az egyik legjobb dolog, amit egész évben tesz. Kiválóan alkalmasak arra, hogy egy esemény esetén megkerüljék, és ha történik valami, akkor videó bizonyítékokkal rendelkezik arról, hogy mi ment le. Nincs több vitatkozás valakivel, akinek a hibája valami volt, amikor az úton volt.

Mivel a Dash Cams annyira segítőkész, hogy megkapja azt, amely jól elvégzi a feladatot. Az Aukey-nak van egy párja, akik közül választhat, egy 6 sávos, széles szögű kötőcammal bámulva, amely általában körülbelül 70 dollárért kínál. Most a legjobb, ha csak 49,69 dollárért veheti fel, ha ellenőrzi a speciális diszkontráta kódot.

Ez egy nagyon alacsony profilú videokamera, amely vezetéskor nem blokkolja a nézetet, és könnyen felszerel. Hat sáv nyomon követésére képes. Az idő is meglehetősen lenyűgöző.

Vásárlás: Aukey 6 sávos széles szögű kötőjel az Amazon-tól: 49,69 USD kóddal 24ydd6e4 | Eredeti ár: 70 USD

Következőként megvan az Aukey Double Dash Cam. Általában 130 dollárért értékesítve ez lehet a tiéd mindössze 110 dollárért, valamint ugyanabban az időben képes mind a külső, mind az autók és a teherautó belsejében. Ha taxisofőr vagy, akkor ez valóban, igazán hasznos lehet.

Vásárlás: Aukey Double Dash Cam az Amazon -tól: 110 USD a Code TewxBipe | Eredeti ár: 130 USD

Nem tudunk elegendő feszültséget feszíteni pontosan, hogy milyen praktikus dash cams lehet, ha valami rosszul megy. Vedd fel egyet ma!

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 13 BETA 3 IPSW linkeket, az OTA profil frissítése az iPados 13 BETA 3 -ról

Töltse le az iOS 13 béta 3 profilját UDID / Designer Fiók nélkül, itt van

Letöltés: iOS 13 BETA 3 17A5522G IPSW linkek, az OTA felülvizsgált frissítése a DEV -knek megjelent

Jailbreak iOS 12.2 UNC0VER 3.3.0 IPA felhasználása

Telepítse a WhatsApp Web -t az iPad -re az iOS 13 -nak, valamint az iPados 13 -nak köszönhetően

100+ iOS 13 rejtett funkció iPhone -hoz, valamint iPad [futási lista]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 13 / iPados 13 béta -t iOS 12.3.1 / 12.4 -re

IOS 13, iPados kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Töltse le az iOS 13 BETA 1 IPSW linkeket és beállítsa az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plusz, 6S, iPad, iPod [oktatóanyag]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *