Ez az alkalmazás legpontosabb neve. A Trivia Crack, a Trivia (ha nem tudod) egy csomó haszontalan tény, amelyet a triviális játékokon kívül nem használhat. És a Crack egy nagyon addiktív gyógyszer, amely tönkreteszi az életét. Ez a játék mindkettőt megteszi.

A Trivia Crack egy társadalmi játék, kérdést kap, és a négy válasz közül a megfelelőt kell választania. Vagy játszhat egy véletlenszerű emberrel, vagy a facebookon, vagy az alkalmazásban megtalálható.

Nagyon javaslom, hogy ne csatlakoztassa az alkalmazást a Facebook -hoz, vagy játsszon a tényleges barátokkal. Olyan, mint a monopólium, valaki mindig megőrül, és dobja a táblát. Véletlenszerűségekkel rendben van, mert csak figyelmen kívül hagyhatja őket. De ha osztályba kell mennie, vagy jelenleg kölcsön veszik a PlayStation -t, ez csak nem jó.

Ez a játék (mint egy kábítószer -kereskedő) fantasztikus, hogy megtéveszt téged. Eleinte úgy érzi, hogy okos vagy, bármilyen ellenfelet elvihet, aki felveszi Önt. A tenyerébe veheti a világot a kezéből. De akkor a következő fordulóban még egy kérdést sem kap. Szörnyűen elveszíted a barátod sorsolását. Megőrülsz, megőrülnek, akkor ötéves barátság tönkrement, több mint 20 perces játékmenet.

A játék két játékmódból áll. Az első, amelyet egy másik ember ellen játszik, ez a „klasszikus” mód, amely alapvetően „forogja meg a kereket, és nézze meg, milyen kategóriát kap”. Ha három kérdést kap, vagy a koronára száll, akkor egy kérdésre válaszolhat, vagy kihívást jelenthet az ellenfél egyik karakterére. A kihívásuk néhány kérdést feltesznek, és aki nyer, megkapja a másik karakterét.

Sokat beszélek ezekről a karakterekről … nos, ezek alapvetően trófeák minden olyan témában, amely egy kis rajzfilmnek tűnt. A tudományból, a művészetből, a történelemből, a szórakozásból, a sportból és a földrajzból állnak. Ha mind a hatot megkapja a játék vége előtt, akkor nyer. A játék 25 fordulóból áll, ha forog, és egy kérdést kap, akkor folyamatosan forog, amíg nem vesz egy hibát. Ha senki sem kap 5 karaktert 25 fordulóban, akkor a győzelem azt kapja, hogy kinek van a legjobban.

A második játéktípus egy „kihívás”, vagy tíz barátra van szüksége ezzel a játékkal, vagy tíz véletlenszerű emberrel játszik. Körülbelül 12 kérdés van, amelyekre Ön (és mindenki másnak) válaszol, aki a legjobban helyezkedik el, nyeri a játékot.

Válassza ki a játék módot bölcsen, és szívét kapja, amelyet minden induló játékhoz használni kell. A kihívások körülbelül tíz percet vesznek igénybe, amíg a játék véget ér, és körülbelül két percig, hogy ténylegesen megtegyék a kérdéseket. A klasszikus mód napokba telhet, ha valaki nem játszik játékot, vagy néhány órát, ha egy ember mellett ül, és kizárólag a játékot játssza.

Most a rossz, amellett, hogy remetévé változtat téged, ez a játék nagyon sok „Pay to Win” cuccot tartalmaz. Várhat egy órát, hogy megkapja a szívét, vagy fizethet egy dollárt az újratöltésért. Nem úgy hangzik, hogy sok, de az a tény, hogy fizetnie kell. Egy olyan játékban, amelyet hirdetések vezetnek. Egy másik dolog az, hogy érméket költhet (amit keres vagy fizet) olyan dolgok elvégzésére, mint például a kérdések átugrása, a második találgatás stb. Mivel megszerezheti ezeket az érméket, ez elfogadhatóvá teszi, de ezen „bónuszok” egyikének használata alapvetően csalás. Mi a móka abban, hogy nem téved a kérdésnek? Ez a játék szórakoztatóbb, ha tanulsz belőle.

Végső ítélet: Ez egy Android crack-ház. belépés csak saját felelősségre.

[GooglePlay url = ””]

Olvassa el a következő
5 A legnehezebb játékok az Android számára | 2019 kiadás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *