Flappy Bird -t, a híresen súlyosbító címet, amelyet korábban az iOS -on és az Androidon kínáltak, amíg a fejlesztő úgy döntött, hogy lecsökkenti, figyelemre méltó visszatérésre van szükség, A Dev kilépésével, valamint megerősítve, hogy augusztusban újból megjelenik a helyszínen.

Annak ellenére, hogy az App Store, valamint a Google Play számos fantasztikus sikertörténetet indított, a Flappy Bird növekedése, amelyet Dong Nguyen, a magányos indie vietnami tervező készített, meglehetősen egyedi volt. Miután a tavalyi év nagy részében ott volt, úgy tűnt, hogy valóban elkapta a 2013 -as ünnepi szezonban, valamint az új évre ömlött rajongókkal, ez az év a mobil tér legnépszerűbb címe volt.

Több tíz számtalan dollárt generálva naponta, természetesen feltételezheti, hogy bármilyen típusú tervező megragadja ezt a sikert, élvezve az újonnan talált csillagot, amelyben még azt is látta, hogy Nguyennek kielégítő Vietnam miniszterelnök-helyettese. Ehelyett azonban volt az érzés, hogy érezte, hogy az érdeklődés indokolatlan, valamint hogy a blogoszféra túlságosan elárasztja a címét. Sőt, ugyanígy volt a probléma, hogy a játék gyorsan véget ért, hogy fantasztikus frusztrációként értsék el, és bár mindig nagyszerű, ha egy kiemelkedő játék kihívást jelent, Nguyen nem volt örülve, hogy a Flappy Bird látszólag hozzájárult a felemelkedéshez feszültségszintek.

Az az igazság, hogy kérdéseivel, lekérdezésekkel, felvásárlásokkal, valamint a média kéréseivel nem tudtak segíteni, és mint ilyenek, úgy döntött, hogy a játékot teljesen az App Store -ból és a Google Play Store -ból vonzza. Bármi is volt viszonylag hirtelen; A nyilatkozatot február elején tették meg, valamint a másnap rendkívüli napon eltűnt. Abban az időben úgy tűnt, hogy soha nem fog visszatérni, azonban Nguyen, mert továbbra is utalt arra, hogy ez egy figyelemre méltó visszatéréshez tartozik, amikor a megfelelő idő, valamint most úgy tűnik, mint egy még nem megerősített dátum Az augusztus hónapban minden bizonnyal meg fogja játszani az újjászületést.

A játékot megújítják az eredetiből, multiplayer támogatással, valamint Nguyen ígéretei, hogy ugyanígy „kevésbé addiktív” lesz, mint a régi verzió.

A rajongás mellett az igazi aggodalom azonban az, hogy a laza játékosok tízmilliójukba kerülnek-e a folytatás lejátszásához.

Fogsz?

(Forrás: Kelly Evans [Twitter]) (VIA: Taverge)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Hogyan lehet letölteni a Flappy Bird -t az iOS -hoz, valamint az Android -hoz, hogy meghúzták

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *