Időről időre, egy Jailbreak csomag jön létre, amely úgy tűnik, hogy az Apple saját megvalósításának része kellett volna lennie. Az új Merge Tweak, amelyet Joshua Tucker és Andrew Richardson mutatott be a San Francisco -i Jailbreakcon rendezvény során, az egyik ilyen alkotás, és nem lenne váratlan, ha az Apple ténylegesen elfogadja. Az egyesítés nagymértékben javítja az imessage funkciót a kompatibilis iOS -eszközökön azáltal, hogy a beszélgetéseket érintkezési alapon egyesíti.

Az iOS 5, az iOS 6 és az iMessage alapértelmezett viselkedése az, hogy új beszélgetési szálat indítson minden különféle címhez, amelyre egy üzenetet küldenek vagy fogadnak. A beszélgetések kezelésének ilyen módja jó és jó volt, amikor az üzenetek csak a mobilszámokból származtak, de az iMessage bevezetése lehetővé teszi az üzenetek elküldését és az e -mail címekről történő fogadását is. Bizonyos esetekben kissé zavaróvá válhat, ha az emberek megváltoztatják az iMessage -fiókjuk hívófélét, és több beszélgetés szálát hagynak ugyanabból a személytől.

Telepítéskor az egyesülése nagymértékben javítja ezt a rendszert azáltal, hogy hatékonyan egyesíti az összes beszélgetést olyan részletekből, amelyek egyetlen érintkezővel szemben mentek. A csomag félelmetes munkát végez a beszélgetések zökkenőmentesen történő kezelésében, sőt a beszélgetést felhasználó-interfészhez is csatolja, hogy pontosan megmutatja, hogy az üzenet milyen szám vagy e-mail címből származik. Az üzenetküldő áramlás sokkal egyszerűbbé válik, de a küldési részletek integritása megőrzi és elérhető.

Az egyesítés használatakor mindig hihetetlenül egyszerű annak eldöntése, hogy milyen számra vagy e -mail címre kell válaszolni. Ha tartja le az érintkezési gombot, vagy vegye fel a kapcsolatot az ikonra, ha iPad használata, új akciólapot fog felhívni, amely tartalmazza a címzett összes rendelkezésre álló cím részletét. Az egyik cím egyetlen becsapása és kiválasztása lehetővé teszi az üzenet elküldését. Az Merge egyik fantasztikus dolga az, hogy a legjobban működik a dobozból, anélkül, hogy a konfiguráláshoz beállítások vagy beállítások nincsenek. Valódi szolgáltatás egy igazi problémához, és minden bizonnyal egy csomag, amelyet érdemes megnézni azok számára, akik sokat csinálnak.

A MELGE 1,49 USD -es letöltésként érhető el a Modmyi lerakatból, és megköveteli egy jailbroken eszközt, amely az iOS 5 vagy annál magasabb szintet futtatja.

Ne felejtse el megnézni az iPhone Apps Galéria és az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást fedezzen fel iPhone, iPad és iPod Touch számára.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *